Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A közös életért egy férfi le...

A közös életért egy férfi le tud mondani az alkoholrol és a cigirol?

Figyelt kérdés
Ha hétvégenként buliban iszik és hétkoznap szokott sört inni és sokat cigizik. Azt mondja hogy a közös életért, gyerekért le tud mondani erről. Szerintetek keppes leszokni ezekről a rossz szokásokrol?
2015. ápr. 15. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne reménykedj.
2015. ápr. 15. 15:13
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
nem fog, titokban fogja csinálni ha rákényszeríted.. bár hitegetheted magad, de majd az élet igazol
2015. ápr. 15. 15:13
 13/22 anonim ***** válasza:

A férjem mikor megismertem már akkor is cigizett,én nem, de nem zavart.Egy időben le akart szokni,magától, az egészsége érdekében,de nem sikerült.Én nem zargattam ezért.

Sőt, a munkahelyemen én is rászoktam, napi 1-2 szál elmegy...

az ivás keményebb dolog.nyilván senki se tiltja az alkalomszerű 1-2 sört, vagy felest.

De mikor már a részegségig leissza magát,és nem tudja z eleget,akkor baj van.

Eleinte tartotta magát, később egyre többet, és gyakrabban ivott...

Hiába könyörögtem ,"neki az járt, és nem is iszik sokat, csak amennyit más férfi"..

Két gyerekünk született,de nem szokott le, pedig már válni is akartam, nem vette komolyan.

Ez ment 23 évig.Akkor történt egy komoly dolog, és akkor elkezdte mérsékelni az ivást, szinte alig iszik azóta...

Magától nem szokott volna le, az szinte biztos.De belátta, hogy így nem mehet tovább, és ennek a reményében bocsátottam meg neki egy megcsalást.

Néha megiszik 1-2 sört, de az is ritka.

2015. ápr. 15. 15:57
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem. Maradj távol az alkoholistától: az alkoholfüggőségre, mint alapra, egyéb torzult viselkedésformák épülnek rá idővel. Ezek között gyakori a hűtlenség és a bántalmazás is.
2015. ápr. 15. 16:08
 15/22 anonim ***** válasza:
A férjem leszokott egyből a cigiről, mikor megtudta, hogy terhes vagyok. PEdig 20 éve dohányzott, és erős dohányos volt
2015. ápr. 15. 16:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani, vannak csodás leszokások, de még több visszaeső. A pénz miatt akarod, vagy mert te egyáltalán nem fogyasztasz ilyesmit? 42f
2015. ápr. 15. 16:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Szakember segitségével de csak ha ö is így akarja.
2015. ápr. 15. 17:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Van rá esély, távkiértékelni nem lehet, hogy mennyire gondolja komolyan. Meg azt se tudom, hogy milyen lépcsőfokon van a kapcsolatotok. Ha még csak randizgattok, akkor persze, hogy előadja magát. Először szokjon le, aztán jöhet az a "közös élet". Ha hétköznap csak sörözik, az nem annyira súlyos eset, hogy ne tudná letenni akár máról holnapra.
2015. ápr. 15. 17:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye hogy lemond róla. Hallottam olyanról aki nagyon ivott de megnősült és letette az italt de ez tényleg ritka. Vagy megszokod hogy ő ilyen vagy elváltok.
2015. ápr. 15. 21:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem valószínű sajnos...
2015. ápr. 15. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!