Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mániája a motorozás, és túl gyorsan megy. Hogy győzhetném meg, hogy ne tegye?
A szülei megengedik neki hogy motorozzon nagymotorral?:O
Én is 18 éves vagyok de anyám előre megmondta hogy nem mehetek be a városba motorral ha meg lesz a jogsim pedig csak 50-es motorom van.
Én is "akasztom" néha de csak 60-al megy:D
Hello!
Én is motorozom, én is szoktam gyorsan hajtani.
Ha a barátnőm mondaná h válasszak közte és a motor között és a barátnőmet választanám:)
Pedig a motorozás az egy életérzés...mindenem a barátnőm és a motorom.
Szia.
Nem olvastam el az összes kommentet, de itt egy oldal: [link] ami motor baleseteket mutat be, képek is vannak és az alján más is beküldte a személyes baleseteit. Szerintem ezt olvastasd el vele! Mond meg neki hogy addig nem áll fel a számítógép elől, míg el nem olvasott minden betűt! Ha mégse akarná elolvasni akkor meg sértődj meg rá, de annyira hogy leüljön és elolvassa. Ha elolvasta és megnézte a képeket akkor kérdezd meg ezt tőle: tényleg ezt akarod? mert ez lesz a vége! Remélem tudta segíteni.
Szia.Én is hasonló típus voltam,mint a barátod.Az én barátnőm elment egy nyomdába és nyomtatott nekem egy kb.
8x8-as matricát és ráíratta hogy." Kicsim,nagyon szeretlek.Kérlek fékezz és gyere vissza hozzám.<3 :* ".Ezt ráragasztottuk a tankra,közel a műszerfalhoz és így ahányszor ránézek az órára ő jut eszembe. Lehet,hogy az életemet is neki köszönhetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!