Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Három honapja leszunk egyut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Három honapja leszunk egyut és ugy érzem hogy szakitani akar a barátnöm. Ugy érzem hogy szeret meg mondta is. Mit tegyek hogy kideruljön?

Figyelt kérdés
2008. szept. 2. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy szakítani aKAR?Ha szeret akkor úgy van.Mit szeretnél hogy mi derüljön ki?Egyszerűen nem értelek.Haszakítani akar majd mondja de ha nem akar akkor nem kell semmitsem tenned téged szeret és kész.
2008. szept. 2. 18:39
 2/7 A kérdező kommentje:
onnan gondolom hogy szakitani akar hogy kint volt nálla a képem és azt irta hogy egyetlenem meg stb de most simán a nevem van kint és csak egy képet hagyot meg miért vagy csak én gondolom igy hogy szakitani akar?
2008. szept. 2. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem tuti megcsal...szeret meg minden...de tuti h van vmi bibi és rosszat csinált...azért nem vette le a képed, mert veled van együtt hivatalosan és lelkiismeret-furdalása van, és azért írta át h a szeretőjének tudjon vmit mondani...de lehet h mégsem...
2008. szept. 2. 19:04
 4/7 A kérdező kommentje:
remélem hogy nem csalt meg de az kiderulne mert én is meg ö is szűzek vagyunk és ugy volt hogy jön hozánk csak mindig valami közbejött neki
2008. szept. 2. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:

uhh hallod sztem akkor bizti megcsal..:S

tuti megoldás, ha te is megféltékenyíted kicsit akkor talán észbe kap , ha szeret:)

2008. szept. 2. 19:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem is csal meg akkor sincsenek rendben a dolgaitok.Szerintem ülj le vele beszélni és mond el, hogy nagyon rosszul esett neked és nem érted miért csinálta a képes dolgot, hogy legyen veled őszinte azzal kapcsolatban, hogy mit szeretne a közeljövőben...
2008. szept. 2. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Ebből még nem következik az,hogy meg is csal.Lehet,hogy a kapcsolattal van valami baj,az ő részéről.Ez mindenképpen megér egy beszélgetést,ha tényleg van valami és ezt megbeszélitek,még lehet rajta segíteni(ha olyan a gond,meg ha tényleg van).
2008. szept. 2. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!