Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett annyira ideges?

Figyelt kérdés
Párom hazugságon kaptam. Nőket nézegetett, egyet különösen sokszor, igazából letagadta.. és nagyon kiborult, hogy egyáltalán én ezt láttam, meg is rángatott miatta ordítozott. Nm igazán értem miért váltott ki ekkora dühöt belőle, hogy láttam.. aztán megnyugodott, és azt mondogatta, hogy engem szeret csak is engem és senki más nem érdekli, nem értem ezt a reakciót.

2015. jún. 27. 09:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Facebookon kint van neki, hogy kapcsolatban.

Itt nézegeti a nőket is. Próbálok nem egyből a legrosszabbra gondolni, persze tudom, túl naivnak sem kellene lennem. Igazából szinte mindig tudom merre jár, ha programja van a barátaival mindig visz magával, ismernek szeretnek, családja is. Ezért nem értem ezt a Facebookos dolgot.Rángatnia nem kellene ez így igaz.. ezért el is ítélem, de szeretni szeretem ezért nem akarom kidobni, annál fontosabb nekem, próbáltam annak betudni ezt az egészet, hogy kiváncsi és férfiből van ill. a heves reakció betudható annak, hogy nem akar elveszíteni. De most nagyon elbizonytalanodtam. Köszönöm a válaszokat.

2015. jún. 27. 12:52
 12/13 anonim ***** válasza:
18%
Nyugi, a "párod" hűséges. Most még...
2015. jún. 28. 11:14
 13/13 anonim válasza:
BÜDÖS NAGY OFF: miért mindig a szefósoknak van csaja, és a nők akiket a faszia megrángat (mert mentálcheat-en kapták) vajon melyik sarkon hagyták el az önbecsülésüket ?
2015. júl. 6. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!