Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett annyira ideges?
Mi az,hogy rángatott?
Kezdjük ezzel.
Sűrűn csinál ilyet,
Nagy dolog,ha nőket nézegetett,dehogy még bánt is...
minden rendben amúgy ebben a kapcsolatban?
Mindig ezt csinálja. Akárhányszor rajtakapom, hogy nőket nézeget vagy most társul a nőkhöz egy régi nő is aki anno tetszett neki meg szerette is.. mondjuk ez mellékes. Van, hogy megkérdezem, hogy miért teszi, talán érdekli?! Nekem rosszul esik nem nézegetek férfiakat..
Lehet nem esne ennyire rosszul ha azt mondana hogy szimplan megnezte mert kivancsi volt es pont te igy annyira fura.. annyira hevesen reagal kiborul uvoltozik, mintha az idegesitene fol hogy rajta kaptam vagy eszrevettem lattam stb.. olyankor megrangat uvolt aztan megnyugszik bocsanatot ker elmondja hogy szeret csak en erdeklem kakal mindenki masra.. de akkor mi ez a kiborulas? 1x azt mondta azert van mert megijed hogy szakitani akarok majd ez miatt?! Nem ertem.
Amugy nincsen semmi baj a kapcsolatunkkal.. vannak rizikos napok de hol nincsenek. Foglalkozik igazabol velem, erzem is hogy szeret de neha meg semmi.. irtam neki kozossegi oldalon a falara hogy szeretem... es lerejtette.. mondvan "nyalas" szerintem meg nem akarta h lassak masok mondtam h letorlom engem ne alazzon meg mondta hogy ne o tudja h ott van es neki jol esik.. gyulolom a Facebookot.
Szerintem ezzel a kapcsolattal gáz van,csak még te sem látod ,vagy akarod látni.
Ez az ember,hát nem tudom szeret-re téged.
Én a helyedben komolyan elgondolkodnék ezen az egészen.
Tudod a szeretet,a szerelem nem érzés,hanem maga a cselekedetek,ahogy bánunk azzal a személlyel,akit szeretünk.
Ezt kell felismerni,ez óriási különbség.
Nem akarok negatív lenni, csak mit írtál:
"Mindig ezt csinálja. Akárhányszor rajtakapom, hogy nőket nézeget" - szóval ez szokása. Amúgy meg hol nézeget, milyen nőket?
"egy régi nő is aki anno tetszett neki meg szerette is.. mondjuk ez mellékes." - pont nem gondolnám mellékesnek.
"annyira hevesen reagal kiborul uvoltozik," - először is ne üvöltözzön, ne rángassa a párját. Másodszor is lehet, hogy a rajtakapás miatt, lehet, mert úgy érzi közel állt a lebukáshoz.
"irtam neki kozossegi oldalon a falara hogy szeretem... es lerejtette.." - ha a kedvesem csak egy nyamvadt like-t tesz, attól is boldog vagyok, büszke... mellesleg a családi állapotánál mi szerepel???
(van egy érzésem, hogy nem az, hogy "Kapcsolatban X.Y-nal")
"gyulolom a Facebookot."- de hát nem a facebook nem vállal téged, hanem a párod nem vállal téged!
"Amugy nincsen semmi baj a kapcsolatunkkal." - igazad van: fő az optimizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!