Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideges lett a barátom, mert az exem lájkolta a képem!?
Nem is tudom, nevezhető-e exnek, ha egy 2 hétig tartó 'kapcsolat'volt köztünk még régebb, igazából nem is szerettem, nem tudom miért másztam bele.
A mostani barátommal 8 hónapja vagyunk együtt,és a múltkori nagy veszekedés is abból lett, hogy mertem válaszolni az 'exemnek'aki fél év után érdeklődött felőlem. Ezt persze nem titkoltam el, elmondtam a barátomnak is. A vita után ki kellett mindenhonnan töröljem.Meg is tettem, neki viszont megmaradt az ismerősei közt,és megjelöltem őt a képemen, amit látott az 'exem'és hát lájkolta. Ezen nagyon kiakadt a barátom,és úgy tesz mintha én tehetnék róla.
Tudom, azt gondoljátok, hogy megint valami kis buta face-s hülyeség ez, de elég komoly, mivel ma alig beszéltünk, és nem tudom mit kéne neki mondjak vagy csináljak, hogy ne legyen ilyen? Várnám a tanácsokat,és normális válaszokat.
17L
Ez a nyomott face csak a bajt csinálja a pároknak. Én nem is voltam fennt rajta, de én is veszekedtem az asszonnyal, mert épp az egyik exevel csetelt míg en szkájpon vártam rá... Nagyon ideges voltam...
Meg mindig irnak rá nyomottak, hogy milyen szép vagy legyél velem.
Volt közöm egy ostoba lányhoz, aki néha csetel a baratnommel facen, simán elhiszem, hogy utánam érdeklődik... ez is idegesítő..., mert szemelyesen nem lenne pofája hozzá.
Túl sokra van tartva az egész, közben nem is ér annyit. Sok az idióta :-)
Tiltsd le és kész és monnd a fiudnak, hogy tobbet nen fordul elő.
Az elsőnek szerintem igaza van.
De most mit bonyolítottam? Ki volt törölve már rég mindenhonnan. Nem is számítottam rá...
Okot sem adtam rá, hogy féltékenykedjen.Akkor egyszer válaszoltam neki, de rögtön tudta a barátom is, nem titokban csetelgettem vele. Azóta egy ilyen sem volt.
Hiába mondom neki, hogy senki nem érdekel az ég világon rajta kívül...
Régen ha jött házhoz a barátnőm exe, akkor verést kap és elzavarom. Többet nem jön. Most meg ha megy egy kis cset akkor meg a veszekedés van... Én is úgy vagyok vele, hogy ne irkaljon az ex, de igazából csak attól félek hogy telebeszeli a fejét, mert irigy és emlekeztet hogy kivel is volt régen...
Hagyd majd megnyugszik...
köszönöm a válaszokat.
Hát remélem megnyugszik.
Csak valahogy meg kellene értessem vele, hogy ilyen dolog miatt nem kell kiakadjon, mert fáraszt, hogy ezen veszekszünk mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!