Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek jóban az új barátom barátaival?
Összejöttem egy sráccal,és rögtön el is hívna társaságba,a barátainak bemutatni. Alapból egy csendesebb fajta lány vagyok,még a barátom előtt sem oldódtam fel egészen,nemhogy még a barátai előtt is,nagy társaságban.:D Viszont szeretnék jó benyomást kelteni,azt akarom,h szimpatikus legyek nekik,aztán később majd meg is szeressenek és jóban legyünk.:) A legtöbb barátja inkább az a bulizós fajta,kicsit "nagyobbszájúak".:D Hogy kéne bevágódnom náluk? Úgy tűnik,a barátomnak elég nagy szerepet játszanak az életében,ezért jó lenne,ha kijönnénk egymással. Azért kérdezek erre most így rá,mert az eddigi 2 komoly kapcsolatomnál mindig volt valaki a haveri társaságból,akivel nem jöttem ki,és ez kihatott a kapcsolatra is. Nem szeretném,h most is ez legyen...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!