Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan a barátaival van, alig vagyunk már együtt. Nem akarok vele szakítani mit tegyek?
Tanulnia kell az utolsó héten?Ez csak duma.Szerintem azt várja,hogy te szakíts vele mert ő nem mer.
Ha igazán szeretne nem a haverjaival lógna egyfolytában.Hagyd ott a csudába nem éri meg az ilyen,hogy egy percig is rágódj rajta.Ennél 1000x jobb pasit találsz.Ha ennyire fontosak neki a haverjai akkor járjon velük!Jön a nyár és ki tudja lehet,hogy vár rád az igaz szerelem...:)
én barátomnak nagyon sok nagyon jó haverja van, akiket nagyon szeret, de ha velük van és hívom h talizzunk 5 perc mulva ottvan. mert nagyon szeret.:)
tehát sztem hagyd..:) monddneki, h neked ő fontos, ő van az első helyen, de amint látod, nála ez nem így van, s ha ez nem kölcsönös, akkor nemsok értelme.:).amugy a pasiknak a haverokra midnig jut ideje, (nemugy mint ránk)..-.- félteni nemkell őket. hát. soksiket.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!