Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseljem, hogy a barátom minden héten elmegy "kocsmázni" a barátaival, de engem nem enged el sehova sem?
3 éve vagyunk együtt, és ő minden héten egyszer berugik, ráadásul olyan helyen, ahol tudom h vannak olyanok, akik simán rámászhatnak...
engem sosem enged el pl bulizni
együtt nem megyünk sehova sem szórakozni, mert én nem szeretem annyira az alkoholt, ő meg ugye vezet, így ő sem inna = maradunk otthon
kicsit idegesítő már h minden héten azon aggódom, mit csinálhat berúgva vhol...közben nekem meg nincs semmi szórakozásom
köszi, hasznos volt...
és mielőtt azt hinnétek...
nem 13 éves vagyok meg ilyesmi
egyetemista vagyok, aki egész egyetem alatt egyszer ment el el egy buliba sem, nehogy konfliktus legyen...
és kicsit idegesít h a barátom meg minden héten szórakozik
erre az a kifogás h egy egyetemi buli más mint egy sörözés a haverokkal...
de a különbség számomra az h én nem részegedem le, így nem pasizom, ő igen és simán el tudom képzelni róla h enged a 15 éves r*bancoknak... :/
Ő minden héten mehet bulizni, te meg sosem? Csak én látom úgy, hogy ez nagyon nincsen rendben?
Szerintem ne tűrd el, hagyd ott és keress egy olyasvalakit, aki nem csak magára gondol.
ő nem így hívja...hanem h sörözik egyet a haverjaval egy olyan helyen ahol egy csaj sincs...
csak hát ismerem azt a helyet és tudom h ott züllenek a közeli 14-16 éves korosztály "gyengébbjei"
kedves 2. válaszoló,
ne haragudj, nem a tiédre írtam...még csak az első válasz jelent meg, mikor elkezdtem a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!