Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ennyire ideges lett tőle hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire ideges lett tőle hogy nem megyek vele haza, holott akkor este ismertük meg egymást?

Figyelt kérdés

3an voltunk bulizni lányok, és még az elején üldögéltünk az asztalnál és láttam hogy ő meg ide-ide tekinget.Rámosolyogtam, ő meg oda jött hozzánk. Beszélgetett velünk kb negyed órát (mint kiderült van pár közös ismerősünk) Aztán mondta, hogy majd még találkozunk és vissza ment a haverjaihoz. Később a táncos részen futottunk össze, ott már csak kimondottan hozzám jött oda. Táncoltunk, megcsókolt. Folyton hívogatták a haverjai így vissza ment hozzájuk, de előtt közölte, hogy reméli folytatjuk ezt az estét nála vagy nálam. Utána nem láttam egy ideig. Majd megint egymásba botlottunk és kérdezte hogy meddig maradok, merre leszek stb. Mondtam neki h majd meglátja. Felmentem,beszélgettünk valami másik sráccal és egy idő után ő is megjelent ott. Nézegetett felém, de folyton csak össze vissza ment az egyik haverjával. Majd csak a legvégén futottam vele össze, mondtam neki hogy megyek haza. Megcsókolgatott és mondta hogy ő közelebb lakik, egyedül, ott is alhatok aztán holnap hazakísér. De én elköszöntem és eljöttem. Felmentem a ruhatárba, már rajtam volt a kabát és indultunk volna ki a lányokkal, amikor jött fel szemben velem a lépcsőn. Hogy ő hozzám jött, hogy ne hagyjam már így itt, menjek már vele, szeretkezünk egy jót, együtt alszunk, együtt ébredünk stb. Ne csináljam már ezt, vagy legalább mondjak egy indokott hogy mért nem akarom vele tölteni az éjszakát,mondjam meg ha nem tetszik stb. ,f elnőtt nő vagyok mért ne lehetne? Mondtam neki, hogy mert túlságosan tetszik. Kérdezte hogy ez baj? Legfeljebb majd többször összejárunk. Mondom remek, és nagy nehezen ott hagytam. De tök ideges volt. Kérdeztem is tőle hogy most ettől ilyen ideges leszel? Mondta hogy nem, csak nem érti az egészet.

Annyira jó pasi volt tényleg. Bárki mást haza vihetett volna. Ráadásul láttam az este h táncolt más lányokkal is, mondjuk nem csókolóztak.

De egy 27 éves féfi miért kapja fel emiatt a vizet? Ha nem, hát nem. Még ha sok energiát ölt volna abba hogy elcsábítson és aztán haza vihessen, de ez nem így volt.

Azért nem mentem haza vele amúgy, mert nem ilyen lány vagyok. Ha esetleg néha becsúszik egy 1éjszakás kaland akkor az olyan pasikkal szokott lenni akiknek csak a külseje érdekel. De vele beszélgettem is, és bár nem sokat, de kapásból megfogott, annyira tetszett a stílusa. Ráadásul még egy olyan külsővel is rendelkezett, ami nekem abszolút az ideálom.

20L

2011. jan. 19. 11:33
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg jól csináltad, és félő ez a pasi csak "arra" használt volna, majd dob, te meg kesereghettél volna utána. A táncparketten egy csók nem túl elkapkodott? Persze lehet hogy 25F fejjel csak én vagyok lemaradva...
2011. jan. 19. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, leegyszerűsítem a dolgot. Azért lett ideges, mert már beleélte magát a numerába, és te meg lekoptattad. De ahogy olvasom, a jövőben sem komolya kapcsolatot tervez veled, hanem csak összejárást. Úh. szerintem felejtős a dolog.
2011. jan. 19. 11:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jol tetted, hogy nem mentél el vele. Csak azért akart hazavinni, hogy......., és szerintem(illetve a leirtak alapján) csak arra kellenél/kellettél volna neki. És am sztem ez tiszta gyerekes és nevetséges, hogyha egy felnőtt 27 éves ember ilyenen besértődik.
2011. jan. 21. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól tetted!Ha te nem vagy egy könnyű vérű "nőcske", akkor erre már rájött.De amúgy meg szerintem ha igazán érdekled és tetszettél neki akkor megtalál, vagy megkeres..

Murphy-törvénye :)

2011. jan. 21. 13:13
 5/5 anonim ***** válasza:
ugyanezt tettem volna a helyedben én is
2011. jan. 21. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!