Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem bunkóság az hogy a párom az iwiw-en
kijelölte azt a pasit akivel 1 éve megcsalt? Mit tegyek,
letöröljem újra? 40/ffi
Figyelt kérdés
Láttam hogy a képeit is nézegette. Pár hete letöröltem, de ő észrevette és újra kijelölte, és visszajelölt neki.
Hiába mondom a páromnak hogy engem ez zavar és bánt, és ha szeret, akkor letörli. De őt ez egyáltalán nem érdekli, nem foglalkozik az érzéseimmel.
2010. márc. 2. 13:13
1/9 anonim válasza:
mi az az iwiw?
2010. márc. 2. 13:15
2/9 anonim válasza:
nemtudom hogy van-e okod féltékenykedni..ha van akkor jogos, de ha nem akkor most komolyan ilyenen parázol????
2010. márc. 2. 13:16
3/9 anonim válasza:
Hat, mar az is gaz, h bejelolte, hat meg az h megegyszer miutan tudta, h ez neked szarul esik, itt az ideje elgondolkodnod, mennyire fontos neked ez a kapcsolat. En biztos olyan balhet csapnek, h csak pillazna! 25/L
2010. márc. 2. 13:17
4/9 anonim válasza:
Mondd azt, hogy soha amióta vele vagy nem néztél rá egyetlen másik nőre sem. Nem megcsalás, csak az utcán, boltban, stb helyen ránéztél.
2010. márc. 2. 13:31
5/9 anonim válasza:
óó de irritál ez a szó: kijelölte
nem a letörléssel van itt a gond, hanem a nő gondolkodásával
de te miért törölgeted az ő ismerőseit??
2010. márc. 2. 13:32
6/9 anonim válasza:
Alapvetően nem lenne gond, mert mindnekiben van annyi kíváncsiság, hogy megnézze, mi van az exxel, hogyan néz ki. Az viszont már gáz, hogy te kifejezetten megkérted, hogy ne! Persze azt mondanám, hogy ne az iwiw-es dolgok döntsék már el az érzéseimet (pl volt olyan ismerősöm,a ki 2 hete járt egy sráccal és parázott, hogy miért nincs még kint neki, hogy kapcsoltaban), de ha ez neked rosszul esik és jelezted, tudomásul kellene venni.
Az viszont nem volt jó ötlet szerintem, hogy letörölted. Inkább csak olaj volt a tűzre...
2010. márc. 2. 13:36
7/9 anonim válasza:
eleve hogy jössz ahhoz, hogy belépj a nevében és partizánkodjál ott? 28 éves vagyok, 5 éve vagyok férjnél. azt sem tudom, mi a férjem jelszava az iwiw-re...nem is érdekel, őt sem az enyém. ilyet csinálna a kezét eltörném. ha én csinálnék ilyet, valószínű kirúgna (jogosan). szóval nálatok eleve baj lehet...egyébként nekem is be vannak jelölve az exek, és időnként megnézem, mi van velük, megnősültek-e már, meg ilyeneket. ez csak kíváncsiság, nem jelent semmit. a férjemnek is be vannak jelölve az exei, köztük a volt élettársa is, na und? ha ezen megbukik egy kapcsolat, azért nem kár...
2010. márc. 2. 14:11
8/9 anonim válasza:
ja, még annyit, hogy a férjem egyidős Veled, elég gáz lenne tőle az ilyen gyerekes viselkedés (Tőled is az).
2010. márc. 2. 14:12
9/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy gyerekes, de téged biztos nem csaltak még meg. Aki már megégette magát, az óvatosabb, és néha ok nélkül is féltékeny
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!