Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban nincs szükségem több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban nincs szükségem több ruhára?

Figyelt kérdés

16 rövidujjúm, 3 melltartóm, 4 hosszú és 4 rövid nadrágom, 1 nyáriruhám, 1 bikinim, 1 pulcsim, 1 famerkabátom és 6 pár cipőm van nyárra, nem mindent idén vettem.

Szerettem volna még egy hosszúnadrágot és egy pár tornacipőt, meg talán pár felsőt, de a barátom szerint felesleges annyi ruha, ő is csak annyit vesz, amennyit ki tud használni, ennyiből pedig már bőven lehet változatosan öltözni.

Kinek van igaza?

Mindketten dolgozunk, de a környéken nincs turkláló vagy kínai, C and A-ban, H and M-ben, Only-ben New Yorkerben vásárolok.

21l, 28F

2015. jún. 25. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem hogy érted az egy pulcsit?

Télen-tavasszal kellett, hogy legyen több, különben egyben rohadsz egész héten... Szedd elő azokat, ha hűvös az idő.

2015. jún. 25. 15:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem van 1 hosszú farmerom, 1 rövid gatyám, 4 pólóm, 1 pulcsim, 1 pár cipőm.
2015. jún. 25. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
# 12: Egészségedre. Ha neked jó, akkor nincs vele semmi gond, de nem a saját mércéddel mérj másokat.
2015. jún. 25. 15:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez miert a felnott parkapcsolatok kategoria?:-))))))

Egyebkent sztem a ruhatarad rendben van, a nyari ruhat keveselem nekem abbol van legalabb 20, es sztem meg vehetnel pulcsit, mondjuk kettot.Farmekabatot nem hordok csak tweed zakokat, de abbol van 4 szoval sztem rendben vagy:-))

2015. jún. 25. 19:23
 15/17 anonim ***** válasza:

Szerintem még vegyél nyári ruhákat, ha szereted őket, illetve ha nincs csak 1 pilcsid, akkor azt is, valamint melltartókat. Bikinit akkor vegyél, ha sokat jársz strandra. Ha egy nyár alatt havonta egyszer mész, akkor szerintem felesleges.

Egyébként a férifiaknak nehéz megérteni a női gondolkodást. A legtöbb nő úgy működik, hogy ha bemegy egy üzletbe, akkor kényszert érez a vásárlásra, főleg ruhák, cipők és táskák terén. Mi nők ezzel nem igazán tudunk mit kezdeni, mert ha valamit meglátunk, ami tetszik, akkor az kell és kész, és miért ne vehetnénk meg, ha van rá pénzünk? A másik dolog pedig, hogy kellenek néha új ruhák is, mert egy idő után nyúlnak, bolyhosodnak, foszlanak...

Nem értem igazából, hogy mi beleszólása van ebbe barátodnak, ha saját pénzből gazdálkodsz.

2015. jún. 25. 21:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Nézd nyilván nem létszükséglet még több ruha. De mi a fenének dolgozik meg gürizik az ember ha nem veszi meg amire vágyik. Nem lehet mindig csak kaját venni, meg amit "kell" néha kell a lelkünknek egy kis megjutalmazom magam vásárlás is. Kinek mi, én pl egy 200Ft-os fülbevalónak is tudok úgy örülni mint egy 3-4 ezres pulcsinak, nem az a lényeg. Itt aza gáz szerintem, hogy a pasid ezt szóvá tette. Mi köze hozzá? Jó persze együtt éltek, közös háztartás stb, de attól még gondolom ő is költ magára. alapból egy pasi meg egy csaj ruhatárát nem lehet reálisan összehasonlítani. Pl nekem van vagy 6-8 farmerem, rövid hosszú, világosabb sötétebb, meg 10-15 pólóm amit hordok is rendszeresen. A páromnak van egy fekete farmerja ünnepélyesebb alkalmakra, egy sötétkék, meg egy rövid plusz vagy 30 inge, pólója amiknek a felét nem is hordja, van 5-6 kedvenc azokat nyúzza. Ebből is látszik, hogy elég nehéz hasonlítgatni. De tuti seggberúgnám ha beledumálna mit veszek. Oké a tiédnek kevés ruhája van... és hány DVD-je, CD-je, elektromos kütyüje, vagy bármi egyéb amire te nem költesz ő meg halmozza, pedig fele annyi is elég lenne a túléléshez. Valami ilyen tuti van. Legközelebb megkérdezném tőle, hogy ha én nem vehetek ruhát amennyit akarok, akkor ő miért vehet annyit abból a valamiből?

Nem válóok, de ne hagyd magad, csak keményen ;)

2015. jún. 26. 00:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Melltartó, nyári ruha kevés, rövidújjú, hosszú nadrág sok. Pulcsi meg őszre kellene még. EZ normál mennyiség. Nekem 4 melltartó,, ugyanennyi rövidnadrágom 4 nyári ruhám 2 fürdőszurám és több pulcsim van, mégsem érzem soknak.
2015. jún. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!