Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban nincs szükségem több ruhára?
16 rövidujjúm, 3 melltartóm, 4 hosszú és 4 rövid nadrágom, 1 nyáriruhám, 1 bikinim, 1 pulcsim, 1 famerkabátom és 6 pár cipőm van nyárra, nem mindent idén vettem.
Szerettem volna még egy hosszúnadrágot és egy pár tornacipőt, meg talán pár felsőt, de a barátom szerint felesleges annyi ruha, ő is csak annyit vesz, amennyit ki tud használni, ennyiből pedig már bőven lehet változatosan öltözni.
Kinek van igaza?
Mindketten dolgozunk, de a környéken nincs turkláló vagy kínai, C and A-ban, H and M-ben, Only-ben New Yorkerben vásárolok.
21l, 28F
Nincs elég ruhád már?
Szerintem a pasidnak van igaza, minek annyi ruhát venni! Hordod is azokat, amik eleve megvannak, vagy csak veszed és veszed őket, és közben halmozod a ruháidat?
Ennyire szükséged van még arra a pár ruhára?
Inkább abból a pénzből mennyetek el együtt strandolni, vagy wellnessezni!
Igen, lehet ennyiből változatosan öltözni, de zsíroskenyérrel is jól lehet lakni, meg steakkel is... csak az utóbbi finomabb, nem csak a túlélésre elég, hanem élvezetet okoz. Így vagyok én a ruhákkal is. Nekem örömet okoz egy-egy új ruhadarab, nem csak azért veszem, hogy legyen mit felvennem. Múlt héten 4 új nyári ruhát vettem, mert éppen akció volt a turiban (volt már előtte 5-6). Én szeretek változatosan öltözködni.
Ha csak a praktikumot nézem, szerintem három melltartó baromi kevés egy nőnek. Eleve kellene sötétből és világosból is minimum 2-3.
Egy fürdőruhát is kevésnek tartok - ha szigorúan csak praktikus alapon nézem.
Amúgy ez nagyon magyar mentalitás, hogy csak annyi ruhánk legyen, amennyi pont elég, és addig hordjuk, amíg lerohad. A turik azért tudnak működni, mert azokban az országokban, ahonnan ezek a ruhák származnak a nők max. 2-3-szor vesznek fel egy ruhát, ezért még bőven hordható állapotban lehet hozzájutni. Ha szeretsz változatosan öltözködni, akkor érdemes lenne időnként beiktatni egy-egy utazást is turiba, mert még az útiköltséggel együtt is jobban jössz ki. Én egy H and M-es cucc árán 4-5 darabot szoktam venni turiban (sokszor vadiúj, címkés darabokat).
De a lényeg, hogy ebben a kérdésben nincs olyan, hogy kinek van igaza. A barátodnak is igaza van, meg neked is, de teljesen mindegy, mert ha te vágysz új holmikra és meg is tudod teremteni az árát, akkor a barátod ne szóljon bele, hogy TE mire szeretnéd költeni a saját pénzed. Sőt, ha neked fontos az öltözködés és kedveskedni akar, akkor akár meg is lephet egy-egy új ruhadarabbal. A kapcsolatok ugyanis azon múlnak, hogy nem azt adjuk a másiknak, amit mi helyesnek gondolunk, hanem azt, amire Ő VÁGYIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!