Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak tényleg az lenne a dolga hogy mindenben a barátnője pártját fogja és támogassa őt akkor is ha hülyeség amit csinál és nem értek vele egyet?
A barátnőm hihetetlenül nagy hisztérika, nagyon hamar meg tud sértődni és a legkisebb dolgok miatt akkora veszekedést robbant ki ami napokig tart, és egy nap múlva már ott tartunk hogy "bezzeg az anyád" és már azt se tudja hogy min veszett össze velem. Én tudom ezt kezelni, de pl. a saját anyjával már egy éve nem beszélt mert összekaptak, a testvérét utálja vagy 10 éve, most a legjobb barátnőjével is összeveszett és én persze mindig az ő pártját fogjam. Viszont a pohár most telt be. Az apja állást adott nekünk a vállalkozásába Németországba, arany életünk lehetett volna, de a barátnőm összeveszett az apjával, mert nem volt net a lakásba és az apja nem akarta fizetni, és ezen annyira összebalhéztak hogy haza kellett jönnünk. Elegem van már. Ti szakítanátok a helyembe?
24/F (20L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!