Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk titeket mennyire zavarna ha a lány kb mindenben jobb lenne nálatok?
Ez nem történhet meg.
Én túl sok dologban vagyok jó.
Ha tényleg kábé mindenben jobb, akkor lehet, hogy eleinte kissé $z@rd@r@bnak érezném magam, de szerintem le tudnám győzni, elvégre ha összejön velem, akkor vonzónak és értékesnek tart a hibáimmal együtt is.
Amúgy ha random kiválasztasz két embert, nem túl nagy az esélye, hogy az egyik kábé mindenben jobb, mint a másik.
milyen kisebbségi komplexust?:)
amúgy tök jó ez az unokahúgom is ilyen.
állandóan versenyezni szeretne velem mindenben,kitalálok 1000 dolgot és direkt elveszítem mindet.
ennek hatására még jobban belelovalja magát a sikerélmény miatt és 1-2 óra múlva már nevet az egész család a kis bohócon ahogy produkálja magát nekem,pedig már 20 fölött van:))
legutóbb lenyomott 25 fekvőt a nappali közepén haha.
bejött a nővére a végére,állt szótlanul nézte ahogy vergődik,mondta-már megint,te úr isten-és nevetve kiment.
de amúgy én jobban bírom az ilyen megfelelési kényszeres spinéket mint a fásult punnyadtakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!