Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem mindenben ő az első, de én sokszor a második vagyok az életében. Mit tegyek? L
Hogy lehet elérni hogy ez változzon? Hogy jobban szeressen? Legyek én is szemét megcsalós lány, mint a volt barátnője? Hanyagoljam el őt úgy, mint az a csaj? Szarj@m le a hívásait és ne foglalkozzak vele csak minimális szinten? Akkor majd tisztelni és szeretni fog? Mert a volt barátnőjének kiny-alta a popóját és nem gyűzte megd@gni,engem viszont nem akar csak heti egyszer. Pedig totál ellentétje vagyok annak a nőnek. Elhalmozom szerettel és ajándékokkal, mégse kapom vissza ezeknek a felét se. Nem is nézek ki rosszul. De tényleg ez lenne a megoldás, ha másképp viselkednék, jobban tisztelne?
19 éves vagyok, barátom 22 éves
megpróbálhatod, hogy nem vagy ennyire odaadó, de azért a ló másik oldalára se ess át
ne hanyagold és főleg ne csald meg, max tarts egy kis távolságot
Nem attól fog jobban szeretni,ha elkezdesz játszmázni, ha ilyet kell tenned,az már régen rossz.
Mondhatnám hagyd a fenébe, szakíts.
Mivel nem látok bele a kapcsolatotokba,ezért nem mondom.
Lehetsz kicsit távolságtartóbb, aztán majd meglátod.
Nagyon figyelj a jelekre!
Lehet megcsal,ha nem akar megdugni,csak ritkán,nem tudom.
Ha az exét napi 2x dugta,téged meg heti 10 az már gyanús...
Ilyenekről beszélek.
Tartsd nyitva a szemed,és gondolkozz!
*heti 1x
Ne ess bele ebbe a jobb barátnő akarok lenni szindrómába,lehet mondjuk már benne vagy...
Ezt a megfelelési kényszert felejtsd el,csak az önbecsülésed, önbizalmad rombolodvele.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!