Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akinek tényleg a barátnője az első mindenben?
Figyelt kérdés
Szerelmes belé, őt tartja a legszebbnek, nem csorgatja más nőre a nyálát (itt nem arról beszélek, hogy valakire megjegyzi, hogy jól néz ki, szép, hanem ha róla fantáziálgat), stb.2013. dec. 30. 14:07
1/18 anonim válasza:
Remélem nem.
Miért kéne a barátnőnek lennie az elsőnek mindenben?
2/18 anonim válasza:
Van. Ugyan már, nem lehetsz olyan ostoba, hogy ilyen nincs.
3/18 anonim válasza:
igen, én. ezért nincs barátnőm :)
5/18 anonim válasza:
Azt honnan tudhatod, hogy ki kiről fantáziálgat?
6/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy kiszolgálja és körbeugrálja. Hanem ő neki a legszebb, a legjobb nő. Külsőre és belsőre.
2013. dec. 30. 14:12
7/18 anonim válasza:
Nem mindenben az első, de a kifejtés rész az igaz rám; ezek szerintem nem túl szigorú feltételek.
8/18 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, sőt ha szerelmes vagyok, akkor észre sem veszem a többi nőt/lányt úgy, mint nőt. Pl. volt olyan, hogy még volt barátnőm szólt rám, hogy milyen jó csaj jött velünk szembe és miért nem néztem meg :P , mert én észre se vettem.
10/18 anonim válasza:
Ezeket hívom én ragacsnak.
Mert nem hagyják élni a nőjüket.
Konkrétan ezek a pasik szokták percenként hivogatni, a wcre is kikisérni, folyton a szeretési szintet magyarázni.
Az ilyenekről beszélnek a nők a legtöbbet, hogy mennyire nem jó.
A barátnő legyen szeretve, tisztelve és megbecsülve,de nem az élet ürességét kitöltő egyén az, hanem a nélküle nem teljes élet kiegészítője.
Legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!