Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak azzal, ha mindig kiteszek magamért és mindenben jó vagyok, mégse vagyok elég szép, tökéletes a barátomnak?

Figyelt kérdés
3éve vagyunk együtt,azóta teljesen totálisan megnőiesedtem,vigyázok az alakomra,mindig csinos vagyok,mégis más lányokat nézeget,és úgy érzem hogy már nem talál szexinek,vagy nem tudom mi lehet a baj,de más nőket eléggé megnéz,és az már fel se tűnik neki,hogy én is jól nézek ki? ... Úgy érzem,hogy akárhogy kinézhetek,akármit csinálhatok magammal,akkor is talál tőlem jobbakat,akkor se fogja érdekelni milyen vagyok... Hogy hódìtsam meg újra? Hogy olyan legyen mint az elején? Más probléma nincs köztünk,de ez nagy baj szerintem,mintha már nem ugy nézne rám... Segìtsetek! :( 22\l
2015. febr. 24. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
mert egy igazi pancser a barátod! :)
2015. febr. 24. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen a párom, amikor már nem volt szerelmes belém... :( Másban nincs probléma? Mármint a kommunikációban pl? Szerintem beszélned kellene vele erről, hogy ez neked nem esik jól.
2015. febr. 24. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem kell olyannal összejönni, aki csak a külsőd miatt szeret. Persze nyilván nem ilyen egyszerű a helyzet, hanem egyszerűen a kapcsolatotok új fázisba érkezett az ő számára. Ezen a ponton dönthet úgy, hogy veled marad, mert fontos vagy neki, és dönthet úgy is, hogy kiszáll. Mint egy vetélkedőben. Mivel még nagyon fiatalok vagytok, az esélye az utóbbinak magasabb, mint az idősebb korosztálynál.

Egyébként aki szeret, az azután is szeret, hogy végigdolgoztál 10-12 órát és csapzottan zuhansz be mellé az ágyba néha. Nem kell tökéletesnek lenni. Sőt, az erre való törekvés - bár eleinte hízelgő, mert miatta csinálod - később csak fárasztó mindkettőtöknek.

Jobb lenne többet beszélgetnetek, és a kapcsolatot lelki síkra terelnetek. Amit én hiányolnék a kapcsolatotokban, az az, hogy a másik a barátom legyen. Egy baráttal ugyanis mindent meg tud osztani az ember, és jó esetben a párja az embernek a legjobb barátja. A kutyát leszámítva :)

2015. febr. 24. 18:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a gond az, hogy kezd elmúlni a szerelem, az ő részéről. Hódítsd vissza valahogyan vagy hagyd.
2015. febr. 24. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!