Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fog ez javulni valaha? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog ez javulni valaha? Nagyon szeretem a párom, de nem vonzódom hozzá

Figyelt kérdés
Nem tudom, mit tegyek. 1 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretek benne mindent. De nem nagyon érzek fizikai vonzalmat. Nem undorodom tőle, szeretem megölelni és megcsókolni, de semmit többet nem érzek. Lehet jobb idővel?
2015. jún. 25. 10:20
1 2 3
 21/28 Estienne ***** válasza:
Akkor legyetek boldogok.
2015. jún. 25. 11:05
 22/28 anonim ***** válasza:
79%

"Minek jottel ossze olyannal akihez nem vonzodsz szexualisan?"

Teljesen egyetértek, de akaratlanul is eszembe jutott ez:

- Ha egy fiú leszólít egy lányt, a lánynak nem tetszik és egyből elutasítja: ezek a mai nők csípőből lekoptatnak mindenkit, felszínes, szemét dögök, akik még egy esélyt sem képesek adni

- Ha a fiú leszólítja a lányt, de a lánynak nem tetszik, de engedi, hogy próbálkozzon, aztán a lány végül elhajtja, mert nem vonzza szexuálisan: ezek a szemét nők csak játszadoznak, kihasználnak és hazudnak nekem, miért nem lehetett volna egyenesen megmondani, hogy semmit nem akar?

Kedves kérdező, sokszor estem vele.az utóbbi csapdába, kedvességből és udvariasságból és mindig megkaptam a ribijelzőt. Készítsd fel magad, hogy téged is le fognak hordani. Persze az első esetben is ribi vagy, flegmának és nagyképűnek titulálnak, de legalább hosszabb távon kevésbé sérül a srác.

2015. jún. 25. 11:12
 23/28 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne benned kétely, nem tettél volna fel ilyen kérdést. Valami nem stimmel, és ezt te is érzed, még ha nem is tudod megfogalmazni pontosan és jól.
2015. jún. 25. 11:58
 24/28 anonim ***** válasza:

Akárkivel jössz össze, egyszer úgyis elmúlik a "rózsaszín köd", és olyan lesz, mint a mostani pároddal.

Szerintem maradj vele, ha emberileg megfelel, ahogy írtad.

Azokat meg nem értem, akik szinte lehülyézik a kérdezőt, ahelyett, hogy örülnének, hogy van még olyan nő, aki nem csak a külsőt nézi.

2015. jún. 25. 12:40
 25/28 anonim ***** válasza:

1 hónapja vannak együtt, az nagyon kevés, és ha már most nincs egy lendület, mi lesz később? Persze, van, akinek ez így elég, de akkor mire föl a kérdés? Ha én együtt akarok lenni valakivel, nem érdekel mások véleménye, nincs kétely, hogy jó-e vagy nem, mert jó. A legnagyobb hév is gyengül, akkor mi lesz abból, ami már kezdetben is gyenge?

Kérdező, én azt mondom, érezzétek jól magatokat együtt, amíg tudjátok és ez így nektek jó, de ha mégis úgy alakulna, hogy nem ő az igazi, ne hitegesd.

2015. jún. 25. 12:45
 26/28 anonim ***** válasza:
Szia. Láttam a kérdésed és pont ebben a szituációban vagyok most én is, kérlek írd le, hogy mi lett.
2016. jan. 19. 18:54
 27/28 anonim válasza:
37%
Szia, 4 hónapja vagyok együtt a párommal, én is szeretem, de mivel nem sok férfiasság van benne és nagyon hamar elmegy, teljesen megszűnt a kémiai vonzalom, és most azt kéne írnom, hogy így is jó, de nem, annyira hiányzik a kieégülés. Viszont filózok, mert emberileg minden pasinál jobb :) csak sajna akkor sem elég, rossz mindig hoppon maradni, vagyis mint már írtam, nem is vonzódom már hozzá. 26/W
2019. jún. 19. 22:21
 28/28 anonim válasza:
Ugyanakkor az a baj, hogy azok a pasik akik jók az ágyban, minden bizonnyal hűtlenek, vagy érzelmileg nullák, szóval neked kell eldöntened, hogy melyik a fontosabb számodra. 26/W
2019. jún. 19. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!