Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog ez javulni valaha? Nagyon szeretem a párom, de nem vonzódom hozzá
A belső és a külső együtt alkotja az egészet. Ha csak a fele van meg, akkor nem lesz tartós és hosszú távú az a kapcsolat, vagy nem lesz túlfűtött érzelmileg.
Kérdező, bár korodat nem tudom, de lényegtelen. Minden korban van arra lehetősége az embernek, hogy megtalálja számára azt a megfelelő személyt, akihez mind testileg, mind lelkileg vonzódik.
De ha megalkuvó szeretnél lenni, hogy neked elég csak a belső vonzalom, akkor az a te döntésed!
De ha nem vonzódsz hozzá testileg, akkor a szexuális életetek se sokat fog érni, és ráadásul csak kényszerből fogjátok csinálni, vagy pedig egyáltalán nem!
A döntés csak rajtad múlik! :)
Jó, pont nem rólatok mondtam, mivel azt se tudom ki férfi ki nő százalék alapján, de a legtöbb nőgyülölös kérdésnél azt szajkozzák, miért nem elég "csak" a belső... hát ezért. Felszinesek vagyunk mi emberek, ezen nincs mit szépíteni, maximum a felszinesség mértékén lehet vitatkozni.
Most megint nem azt állítom, hogy a kinézet minden, mert az megint egy szélsőség. Kell egy jó kapcsolathoz mindkettő, a külső és belső is. Ha csak! külső van az szexkapcsolat, ha meg belső az meg barátság.
A te életed, azt csinálsz, amit akarsz. Ha megalkuvó akarsz lenni, akkor ámen.
De akkor ha nem akarsz más pasit, akkor minek tetted fel ezt a kérdést?
Szerintem te magad se tudod konkrétan, hogy mit akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!