Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátom, hogy nem hagyom, hogy kifizesse a dolgaimat?
Első randinál belementem, hogy a kávézást ő fizesse, de utána megmondtam neki, hogy én ezt nem szeretem és nem akarom, hogy ő hívjon meg mindenhová, mert nem igazságos. Ő elfogadta, de azt mondta, hogy neki ez nem esik jól.
Miért mondta ezt? Szerintem így igazságos és itt is mindig azt látom a kérdések alatt, hogy a férfiak pont azon nyafognak, hogy a nők kifizettetik velük a dolgaikat. Ez így nekem elég ellentmondásos.
én se szeretem ha a csaj fizet, mindig én fizetek, szerintem etikátlan egy vacsoránál ha nem ő fizet.
viszont te is meglepeheted ajándékkal, ha ugy érzed, hogy akkor egál.
Ez nálunk is probléma volt, főleg, hogy én diákmunkából tengôdök, ő meg normálisan dolgozik és így a sokszorosát keresi meg, mint én.
Egyszer Ő hív meg engem valahová, egyszer meg én őt :-)
Jó, egy idő után feltűnt, hogy amikor "rajtam a sor" mindig keresi az olcsóbb helyeket, az árakat is figyelembe veszi, míg amikor Ő fizet ez nem zavarja.
Ez több hosszas beszélgetés eredménye volt, mert ha ő megteheti és szeretné, akkor miért ne költhetné rám a pénzét? Megoldottuk, nincs vita.
Egy próbát nálarok is megérne szerintem.
Én nem tudnék olyan kapcsolatban élni, ahol direkt ilyen megalázóan akarnak bánni velem.
Igen, NEKEM ez megalázó lenne. Lehet, hogy ő attól érzi férfinak magát, hogy kifizet minden szart; én viszont attól érzem embernek magam, hogy magam fizetem a saját dolgaimat.
Te persze én vagyok a szemét, mert az nem számít, hogy én rosszul érzem magam, csak az, hogy a pasi nem villoghat a zsetonjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!