Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen ilyen igénytelen a barátom a környezetére?
Még nem élünk együtt. De ha már összeköltöznénk is tuti konfliktusok lennének belőle. Ő nagyon nem szeret takarítani. Náluk az egész ház nagyon piszkos, pedig megengedhetnék maguknak még a takarítónőt is. Egyszerűen lusták. Sajnos ezt a szemléletet követi a barátom is. Én viszont nagyon érzékeny vagyok az ilyenekre. Tavasszal csináltam a szobájában egy nagytakarítást és olyan vastag volt a por mindenhol, hogy csodálkozom, hogy nincs légzőszervi betegsége. De elnézve a szobát, megint csak ráférne egy tisztítás. Hogy vegyem rá arra, hogy ne legyen ilyen lusta? Hogy érjem el azt, hogy ha szabadideje van (elég sok!) ne a TV előtt tespedjen, hanem porszívózzon ki a szobájában? Én meg szoktam nála csinálni, de nem vagyok mindig ott...
Köszi a segítséget! 20L (4 éves kapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!