Miért van annyi magára igényes a környezetére igénytelen lány?
Bocsi lányok nem bántásképp me gne is vegye magára aki nem ilyen.:)
Szóval sokszor volt már h megismerkedtem egy tök normális lánnyal külsőre ápolt adott magára. Aztán felmentem a lakására és ami ott fogadott hát... koszos fürdőszoba (hajas a kád,mosdó fogkrémes stb) konyhába a mosogatóba dugig álltak a koszos edények stb...valami ürüggyel el is jöttem és nem is kerestem többet.
Miért nem adnak a lányok a környezetükben lévő dolgkra? nem csak a műkörömnek meg a többi szarságnak kell jól kinéznie hanem a lakásuknak is...
27/F
nem lehet, hogy te vagy egy kicsit túl rendmániás? :DD
amúgy tényleg, lehet hogy valaki elfoglalt a munkája miatt, vgay más egyéb dolgok miatt, és mondjuk a mosogatás marad legutoljára, amit megcsinál. ha ad magára, azt látják az emberek, de ha a lakásán van pár elmosatlan edény, azt általában nem látja senki.
nem vagyok rendmániás de lehet az igénytelenségre utalni ha egyedül lakik egy lány (tehát csak ő maga "koszolja" össze a lakását) szerintem ez nem fárasztó még munka után sem hogy elmosogatja a tányérját és elteszi a helyére. Vagy hajmosás után letusolja a kádról a hajat, meg nem várja meg míg a fogkrém végleg rászárad a mosdójára.
Az meg hogy nem látják a lakásodat, adóthat olyan eset hogy váratlan betoppan valaki, és akkor nem jó szégyenkezni...
A legtöbb kiscsajt meg sem tanítják otthon, illetve meg se tanulja, hogy kell háztartást vezetni, rendet rakni, kitakarítani.
Az egyik verzió, hogy elkényeztetik, és nem is kell odaállnia a mosogató mellé. A másik, hogy oda kéne...de inkább lelécel, és elmegy plázázni a barátnőkkel, pasizik, lóg valahol, anyu meg majd megoldja egyedül.
Aztán mikor kirepül a nagybetűs életbe, akkor jön a gond. Azt megtanulják, hogy milyen szoknyához melyik cipőt, melyik táskával, smink, haj félálomban is megy. De komoly fejtörést tud okozni, hogy ne csak berakják a szennyest, mert itt már nem jön anyuci kitakarítani (általában nem, de van akinél igen), vagy hogy mivel jön ki egy folt a 15 ezer forintos vadiúj felsőből.
... mondom ezt úgy, hogy lehet, hogy több csaj (ismerős) lakásán voltam, mint a kérdező fiú, csak én a lakás tulaját is ismertem valamennyire.
Akinek nem inge, az meg ne vegye magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!