Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van annyi magára igényes...

Miért van annyi magára igényes a környezetére igénytelen lány?

Figyelt kérdés

Bocsi lányok nem bántásképp me gne is vegye magára aki nem ilyen.:)

Szóval sokszor volt már h megismerkedtem egy tök normális lánnyal külsőre ápolt adott magára. Aztán felmentem a lakására és ami ott fogadott hát... koszos fürdőszoba (hajas a kád,mosdó fogkrémes stb) konyhába a mosogatóba dugig álltak a koszos edények stb...valami ürüggyel el is jöttem és nem is kerestem többet.

Miért nem adnak a lányok a környezetükben lévő dolgkra? nem csak a műkörömnek meg a többi szarságnak kell jól kinéznie hanem a lakásuknak is...

27/F

2012. okt. 17. 14:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen tiptop csajoknak órákig tart felöltözni is, nincs ilyesmikre idejük. Lusták is sokan. Tudom, a legtöbb szobatársam épp ilyen volt.
2012. okt. 17. 14:47
 2/13 A kérdező kommentje:
az a poén h meg csak nem is volt oylan tiptop meg tipikus fruska aki órákat áll a tükör előtt, ezért is lepődtem meg nagyon. tök átlag csajszi volt semmi extrával mégis milyen igénytelen lakással...
2012. okt. 17. 14:54
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát én valamilyen szinten ilyen vagyok. Magamra azért vagyok nagyon igényes, mert a többi ember a testemet látja, nem a szobámat. Engem meg nem zavar a kupi, jól elvagyok így is. De nálam ez azt jelenti, hogy a ruhák meg a könyvek vannak szanaszét. Nem a mosatlan edények. És ha tudom, hogy feljön valaki, akkor nyilván rendet rakok. De egyébként nem zavar a rendetlenség.
2012. okt. 17. 14:58
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

nem lehet, hogy te vagy egy kicsit túl rendmániás? :DD

amúgy tényleg, lehet hogy valaki elfoglalt a munkája miatt, vgay más egyéb dolgok miatt, és mondjuk a mosogatás marad legutoljára, amit megcsinál. ha ad magára, azt látják az emberek, de ha a lakásán van pár elmosatlan edény, azt általában nem látja senki.

2012. okt. 17. 14:58
 5/13 A kérdező kommentje:

nem vagyok rendmániás de lehet az igénytelenségre utalni ha egyedül lakik egy lány (tehát csak ő maga "koszolja" össze a lakását) szerintem ez nem fárasztó még munka után sem hogy elmosogatja a tányérját és elteszi a helyére. Vagy hajmosás után letusolja a kádról a hajat, meg nem várja meg míg a fogkrém végleg rászárad a mosdójára.

Az meg hogy nem látják a lakásodat, adóthat olyan eset hogy váratlan betoppan valaki, és akkor nem jó szégyenkezni...

2012. okt. 17. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
57%
lányként én sem értem a dolgot. én is meg tudok lepődni egyes lányok milyen kupisak, meg hogy nem zavarja őket a kosz... jó, hogy vannak még fiúk akiknek ez is számít :)
2012. okt. 17. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb kiscsajt meg sem tanítják otthon, illetve meg se tanulja, hogy kell háztartást vezetni, rendet rakni, kitakarítani.

Az egyik verzió, hogy elkényeztetik, és nem is kell odaállnia a mosogató mellé. A másik, hogy oda kéne...de inkább lelécel, és elmegy plázázni a barátnőkkel, pasizik, lóg valahol, anyu meg majd megoldja egyedül.

Aztán mikor kirepül a nagybetűs életbe, akkor jön a gond. Azt megtanulják, hogy milyen szoknyához melyik cipőt, melyik táskával, smink, haj félálomban is megy. De komoly fejtörést tud okozni, hogy ne csak berakják a szennyest, mert itt már nem jön anyuci kitakarítani (általában nem, de van akinél igen), vagy hogy mivel jön ki egy folt a 15 ezer forintos vadiúj felsőből.

... mondom ezt úgy, hogy lehet, hogy több csaj (ismerős) lakásán voltam, mint a kérdező fiú, csak én a lakás tulaját is ismertem valamennyire.

Akinek nem inge, az meg ne vegye magára.

2012. okt. 17. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Én kupis vagyok, próbálok leszokni róla, de ezt tanultam itthon. Egyébként a kajára allergiás vagyok, ha nem megfelelő higéniai körülmények közt készül. Na, de van nekem egy főnyeremény barátom, aki szereti a rendet, és próbálok vele együtt rendre szokni, bár nekem elég nehéz. Ő türelmes, normálisan szól, hogy tegyek helyére ezt meg azt, és ő is kiveszi a részét a házimunkából. És fejlődőképes vagyok, nemsokára szerintem én is rendszertő vagyok :) Kérdem én, te miért nem adsz egy esélyt az ilyen lányoknak, lehet, hogy képesek lennének megváltozni.
2012. okt. 17. 22:14
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, egyszerűen gyűlölök rendet rakni meg takarítani, időpazarlásnak tartom. Azért igyekszem megerőltetni magam, de nem vagyok rendmániás. Sminkelni és magammal foglalkozni viszont imádok, ilyen egyszerű:)
2012. okt. 18. 09:03
 10/13 A kérdező kommentje:
utolsó : és hogy érzed jól magad otthon ha kupi van meg takarítani kéne? én férfi létemre 2 naponta porszívózok felmosok rend mindíg van elpakolok mindent miután használtam.
2012. okt. 18. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!