Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezd kialakulni a szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd kialakulni a szerelem, vagy nem? Mieeez?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal. Ömm.. nem voltam belé szerelmes, őszintén nem is helyes, sőt... de őszinte rendes, kedves, nem eröltet semmit. nem mászik, sok a közös dolog bennünk, szóval ez így tök jó. Mikor nincs velem nem hiányzik.. sőt... ^^; ha vele vagyok nagyon jól érzem magam vele, van hogy van bennem valami bizsergés de olyan fura megcsókolni... olyan.. fura. Lehet még nem szoktam meg, hogy van valaki mellettem..? Imádok egyedül lenni, félek, korlátoz a párkapcsolat... Ki fog még alakulni valami bennem?...

kb egy hete jöttünk össze. és ő az első barátom úgy komolyabban..

szóval van remény szerelemre? annyira szeretnék szerelmes lenni...

Köszönöm a válaszokat!!!!

L/16

2010. márc. 1. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális, főleg első párkapcsolatnál. Mikor anno én összejöttem az első barátommal, totál ugyanezt éreztem. Hiányzott, ha nem volt velem, de elvoltam nélküle is. Volt bizsergés, de mégsem volt meg az a hév. Olyan szélsőséges érzések voltak bennem. Végülis másfél hónapig tartott, de nem azért lett vége, mert "jaj én nem leszek beléd szerelmes, nincs meg az a plusz", hanem mert én vidékre kerültem suliba, és úgy gondoltam, tisztább, ha nem egy távkapcsolattal kezdem "az életet." Jó döntés is volt végül, mert aztán elment egy buliba, ahol megismerte azt a lányt, akivel - ha jól tudom - még azóta is együtt vannak. :)

Sztem a legjobb az, ha elmondod ezeket a srácnak is. H jól érzed magad, ha vele vagy, de még bizonytalan vagy a dolgodban, és kérj tőle kis türelmet. Beszélj neki az érzéseidről.

Egyébként h egy kicsit hozzászóljak az előző válaszokhoz: lassan másfél éve vagyok együtt a kedvesemmel, és ha tudni akarod, az elején bennem sem volt meg az a bizsergés... vagyis mondjuk úgy, h túl hamar "ellaposodott" a dolog, és úgy a 4. hónap környékén már erősen gondolkodtam rajta, h szakítanom kéne. Aztán mégse szakítottam, szó szerint vártam a csodát.

Most pedig mindennél jobban szeretem őt. :)

Lehet, h te alapból visszafogottabb vagy a szerelem terén, és soha nem lesznek olyan heves érzelmeid, mint egyeseknek. Ez nem baj: én is ilyen vagyok. Hiányoltam magamból azt a "rajongást", vagy nem is tudom, hogyan fogalmazzak. De rájöttem, nálam máshogy működik ez.

Ne add fel, hanem adj magadnak időt! :)

23L

2010. márc. 3. 17:44
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát elmondtam neki mindent, mondta hogy adjak időt, ki fog alaklulni... több volt eddig a csalódásom mint a sikerem..

2010. márc. 3. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Jézusom kitálaltál neki 1 hét után hogy mit érzel? Földig tiportad a csávó érzéseit... gratulálok... ebből nem lesz semmi, okos vagy.
2010. márc. 3. 17:55
 14/16 A kérdező kommentje:
Igen. Őszinteséggel biztos megtapostam. Kösz de a beszólásokra nem vagyok kíváncsi. Jól megvagyunk, mindig, mikor találkozunk, és nem fogok a szemébe hazudni. Inkább segít mint bevágja a durcát. Az, hogy Te nem tudnád megérti ilyen esetben a párod, az egyéni szociális probléma.
2010. márc. 3. 18:07
 15/16 anonim ***** válasza:

Látod, megy ez neked nélkülünk is. :) Szerintem régen az emberek azért voltak sokkal kiegyensúlyozottabbak, mert tudtak egymással beszélgetni. Nem volt ezernyi szórakozási lehetőség, meg egyéb dolgok, amik elvonták volna egymásról a figyelmüket, és esténként megbeszélték, ki hogy érzi magát. Szerintem biztos a kommunikáció hiánya okozza a legtöbb problémát a párkapcsolatokban. :)

Szóval az ösztönök igenis jók! :)

Majd mesélj, hogy alakult a sorsotok. :)

2010. márc. 3. 18:10
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Annyira megérdemelné az a fiú a szerelmet.. meg már én is.. sok volt a csalódás, túl sok..

2010. márc. 3. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!