Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezd kialakulni a szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezd kialakulni a szerelem, vagy nem? Mieeez?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal. Ömm.. nem voltam belé szerelmes, őszintén nem is helyes, sőt... de őszinte rendes, kedves, nem eröltet semmit. nem mászik, sok a közös dolog bennünk, szóval ez így tök jó. Mikor nincs velem nem hiányzik.. sőt... ^^; ha vele vagyok nagyon jól érzem magam vele, van hogy van bennem valami bizsergés de olyan fura megcsókolni... olyan.. fura. Lehet még nem szoktam meg, hogy van valaki mellettem..? Imádok egyedül lenni, félek, korlátoz a párkapcsolat... Ki fog még alakulni valami bennem?...

kb egy hete jöttünk össze. és ő az első barátom úgy komolyabban..

szóval van remény szerelemre? annyira szeretnék szerelmes lenni...

Köszönöm a válaszokat!!!!

L/16

2010. márc. 1. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Még 1 hetet várj és ,ha még akkor is fura,akkor szakítsatok.
2010. márc. 1. 18:03
 2/16 anonim ***** válasza:

egyetértek az elsővel...

arra a kérdésedre: ,,Ki fog még alakulni valami bennem?... ,,

Igen, sajna ez lesz a helyzet...

Mint tudod a kis Alyen -ek az emberben nőnek...

Viszont a Predátorok meg vadásszák őket..

szóval oda kell figyelni, mert háború van

2010. márc. 1. 18:06
 3/16 A kérdező kommentje:
..aaha..
2010. márc. 1. 18:09
 4/16 A kérdező kommentje:

hát kössz..

Írjanak olyanok is akik bővebben kifejtik a választ és normális választ adnak. kicsit tanácstalan vagyok.. tényleg fontos nekem.. szeretném szeretni..

Elsőnek köszönöm a válaszát.

2010. márc. 1. 18:10
 5/16 A kérdező kommentje:
ennyi volt a válasz..? :S
2010. márc. 1. 19:00
 6/16 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem is tetszett, akkor maximum kötődés fog kialakulni, azt meg még ebben a korban.. háát nem ajánlom. ha szerelmes akarsz lenni olyannal gyere össze aki tetszik, és hiányzik ha nincs ott, és bizsergést érzel a gyomrodban ha meglátsz, na ott már alakulhat valami!:)

21/L

2010. márc. 3. 16:57
 7/16 anonim ***** válasza:

Szia, én is megismerkedtem egyszer egy nagyon aranyos pasival és randiztunk is, vártam-vártam, nem volt szikra, nem hiányzott, ha nem volt velem...és amikor hozzámért, mindig nem éreztem semmit, csak olyan FURA volt, amit te írtál!!!

GARANTÁLOM NEKED, HOGY SOHA SEM FOGSZ HOZZÁ VONZÓDNI!!!

Ez tuti, sajnos:(

26.L

2010. márc. 3. 16:57
 8/16 anonim ***** válasza:
:) szija..hát igen ha szerelemről van szó az emberek nem túl bőbeszédüek..egyszerűen nm túlságosan érdekli őket más szerelme..ink a sexuális témák felé hajlanak :) :/ :S ..de ÉN itt vagyok..és próbálok segiteni xd..:P szal ..voltm már én is hasonló helyzetben.. nem túl jó.. szerintem nem leszel belé szerelmes.. S: várj még pár hetet s ha nem változnak az érzéseid szakits vele.. mert sosem jó egy olyan kapcsolatban lenni amiben nm őszinték az érzések..csk azért járni valakivel mert abban reménykedsz h elkap a szerelem butaság s nm tul valószinű.. a szerelem nem ilyyen egyszerű dolog... az csak akkor jön ha nem várod és nem erőlteted.. bár lehet h te leszel az első kivétel aki hirtelen fellángolásból beleszeret a "barátjába" ..próbáld ki..de ha 2 héten belűl ez nm következik be akkor már ne is igen reménykedj benne :/ :)
2010. márc. 3. 17:02
 9/16 A kérdező kommentje:
néha van, hogy, érzek ilyen bizsergést a gyomromban.. meg úy mindenhol. aztán megint nincs. aztán megint van. éérdekes ^^;
2010. márc. 3. 17:13
 10/16 A kérdező kommentje:
ha vele vagyok van bennem valami félelem..
2010. márc. 3. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!