Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiu lany baratsagokbol szokott szerelem kialakulni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 10. 12:54
2/14 anonim válasza:
Hát inkább aforditottja-szerelemből barátság.Álltalában az egyik fél kezd szerelmesedni a másikban felsem merüla dolog de. de a remény hal meg utoljára.
3/14 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy fiú-lány barátság.
4/14 anonim válasza:
Nem, ez fizikai képtelenség. Hát nem tudtad?!
5/14 anonim válasza:
Szerintem sincs,előbb-utóbb kialakul a vonzalom,tapasztalatból mondom,volt több ilyen esetem.
6/14 anonim válasza:
Néha lány-lány és fiú-fiú barátságokból is kialakul...
8/14 anonim válasza:
attól függ milyen viszonyban állnak egymással! Nekem sok lány barátom van akik a barátaim és soha nem volt köztünk semmi! sőt a legrégebbi barátom is lány akivel 17éve vagyunk már barátok és kb a testvéremnek érzem soha nem tudnék még csak csókolózni sem vele és soha nem volt köztünk se szerelem se érzelem nélküli happening:D :) szóval szerintem ez egyénfüggő különböző embertipusok másképp élik meg a barátságot ha az a másik nemtől közeledik felé...
9/14 anonim válasza:
Előttem szóló bizonyára homokos...
10/14 anonim válasza:
Van fiú lány barátság, nekem is volt ilyen, miután beláttam hogy nem akar tőlem semmit:)
Általában szerintem az a gyakoribb hogy csak az egyik fél lesz szerelmes, általában a fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!