Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megüttem a barátnőmet. Szerintetek kérjek bocsánatot?
Ma találkoztam a barátnőmmel és felhoztam a témát, hogy mivan közte és xy között (lefeküdt vele...) Erre elkezdett hisztizni, hogy nem adok meg neki mindent meg hasonlók de nekem ezt soha egy szóval sem emlitette, erre mikor befejezte a mondandóját és akartam szólni, hogy most mit akar hirtelen leköpött. Ekkor járt el a kezem... most büntudatom van, mert még soha nem üttem meg nőt. Mondtam is ezután, hogy akkor legyen itt vége de nem hagy nyugodni a lelkem...
20/f
A másik megcsalása, megalázása vagy megütése olyan megnyilvánulások amik mögött meghúzódó kulturálatlanság, neveletlenség, és unintelligencia nem tud sokáig rejtve maradni. Nem kell gondolatolvasónak lenni ahhoz ,hogy egy igényes ember kiszűrje a nálánál fejletlenebbül szocializált embereket.
A tapasztaltságot illetően , pedig nincs olyan ember , akinek nem tud újat mutatni az élet. Nyilván kedves válaszoló , te sem vagy ilyen.:)
19/L
A válasz megírásának időpontja: ma 15:13
Az biztos hogy te a pofonos kategoriában tartozól kedves leányka!Mert ahogy itt előadod magad,kinyilik az ember kezében a bicska!:)Puszi drága...
A 19 éves lánykának
Kitűnően fogalmazol és teljes mértékben egyetértek azzal, amiket írtál. Már előtted kifejtettem a véleményem 36/F-ként.
Különben kíváncsi lennék, hogy azok a válaszadók, akik maguk is ilyen könnyen osztogatják a női nemnek a "taslikat", hogyan kezelnék azt a helyzetet, amikor egy ugyanolyan erős, esetleg erősebb férfival kéne rendezni a számlát. Gyanítom, hogy gyáván elkotródnának.
Egy nőt megverni olyan, mint amikor hárman vagy többen esnek egy embernek és verik jól meg. Gyáva fajta, nincs vér a p...ban, hogy szemtől-szembe kiálljanak, barátok nélkül.
ülönben kíváncsi lennék, hogy azok a válaszadók, akik maguk is ilyen könnyen osztogatják a női nemnek a "taslikat", hogyan kezelnék azt a helyzetet, amikor egy ugyanolyan erős, esetleg erősebb férfival kéne rendezni a számlát.
Nem ilyednék meg hidd el!Az igazamért akkor is kiállnék!
Az akkor sem jogosítt fel egy nőt sem,hogy vissza éljen ezzel a mondókával,hogy nőt nem illik megütni!Mert ezzel nagyon sok nő vissza él,aztán amikor jön egy tasli,akkor meglepődik és arról nem is beszélve hogy egy megcsalás sokkal jobban fáj mint egy pofon!Sokan félre értik,mert én nem azt mondtam hogy már pedig a nőt ütni kell,én sem szoktam nőket verni,de azért amikor ezt így közlik veled hogy megcsaltak és még le is köpnek,hát nem tudom!Azért egy férfi ilyenkor megalázva érzi magát és kevés ember lenne aki ezek után csak úgy elkullogna és szó nélkül hagyná!A pofon után talán elkondolkodik és megondolja kétszer hogy játszon más emberek érzelmeivel!
Persze vannak a papucs kategóriák,akik utánna még bocsánatot is kér,hogy ne haragudjál hogy megütöttelek és megcsaltál és leköptél!Még a kérdező akart bocsántot kérni,miközben őt alázták meg!De gondolom 36/F szerint akkor a nőt arra is feljogosult hogy a férfit megüthesse!Mert egy nőnek mindent szabad!Persze hogy is ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!