Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megüttem a barátnőmet. Szerintetek kérjek bocsánatot?
Ma találkoztam a barátnőmmel és felhoztam a témát, hogy mivan közte és xy között (lefeküdt vele...) Erre elkezdett hisztizni, hogy nem adok meg neki mindent meg hasonlók de nekem ezt soha egy szóval sem emlitette, erre mikor befejezte a mondandóját és akartam szólni, hogy most mit akar hirtelen leköpött. Ekkor járt el a kezem... most büntudatom van, mert még soha nem üttem meg nőt. Mondtam is ezután, hogy akkor legyen itt vége de nem hagy nyugodni a lelkem...
20/f
Kérj bocsánatot a lánytól mert az úgy illik!
Ezután szakíts meg vele minden kapcsolatot!
Egy ilyen nőre még a tekinteted is sajnálnod kellene!
Eszedbe se jusson bocsánatot kérni. +1
Ilyenért mindig is megütötték a nöket, de meg is erdemeltek. Amugy meg az ilyen nem nő, hanem egy aljas k*rva. Egyes országokban az ilyet halálra kövezik.
20f
Én sem kérnék bocsánatot, bár lehet, hogy én visszaköptem volna a helyedben. :)
Gondolom, nem szerzett maradandó sérüléseket, és most "döntetlen" az állás.
Ha nem kérsz bocsánatot: esetleg lehord mindennek a haverok, esetleg barátnőjelöltek előtt, ha közös ismerős. De ha bocsánatot kérsz, még korántsem biztos, hogy nem etszi meg ugyanezt.
Nekem is válóok lenne, ha megütne a férjem, kivéve, ha valami nagyon durvát követnék el. Ha olyan szintre süllyednék, hogy leköpném, akkor meg is érdemelném, hogy pofon vágjon.
30N
Még ő hisztizik azért, mert félre b@aszott, és még le is köp? :D Szerintem jól tetted. Van egy hasonló osztálytársam, minden hónapban más pasi,és közbe közbe is félre kefél, de ismerősökkel is kibírhatatlanul viselkedek. Máig azon tűnődöm, mé' nem gyepálták még laposra o.O
Én a helyedben elküldeném picsäba...
L/17
Egy nőt csak akkor szabad megütni ha megtámad, vagyis önvédelemből. Miért nem köpted vissza? Egy gyengébbet mindig könnyű egy ütéssel elhallgattatni. Gyáva módszer, téged minősít. Csodálkozom azokon a nőkön, akik helyeslik amit tettél.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!