Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megüttem a barátnőmet. Szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megüttem a barátnőmet. Szerintetek kérjek bocsánatot?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam a barátnőmmel és felhoztam a témát, hogy mivan közte és xy között (lefeküdt vele...) Erre elkezdett hisztizni, hogy nem adok meg neki mindent meg hasonlók de nekem ezt soha egy szóval sem emlitette, erre mikor befejezte a mondandóját és akartam szólni, hogy most mit akar hirtelen leköpött. Ekkor járt el a kezem... most büntudatom van, mert még soha nem üttem meg nőt. Mondtam is ezután, hogy akkor legyen itt vége de nem hagy nyugodni a lelkem...

20/f

2010. febr. 28. 20:56
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
béküljetek ki.. úgy tisztább az ügy. ne úgy menjetek szét hogy utáljátok egymást
2010. febr. 28. 21:01
 2/47 anonim ***** válasza:
60%
de szép pár lehettek
2010. febr. 28. 21:02
 3/47 A kérdező kommentje:
én is azthittem, hogy az voltunk
 4/47 anonim válasza:
100%
Jól tetted, megérdemelte!
 5/47 anonim ***** válasza:
100%

leköpött? megcsalt??? nekem is eljárt volna a kezem. naná, hogy szakítsatok. ezek után, még mást is megtenne. sorry, de az a véleményem.

21/L

2010. febr. 28. 21:03
 6/47 anonim ***** válasza:
11%

Persze, hogy kérj bocsánatot!

Még ha neked is van igazad, addig soha nem szabad lesüllyedni, hogy megütsz egy nőt! Ezzel csak magadat minősíted.

2010. febr. 28. 21:04
 7/47 anonim ***** válasza:
nógrádi vámpírossá rendeztem volna be a fogsorát
2010. febr. 28. 21:05
 8/47 anonim ***** válasza:
36%
előzőknek: cigányoktól mit vársz? náluk ez genetikailag kódolt... :S
2010. febr. 28. 21:06
 9/47 anonim ***** válasza:
Kérj bocsánatot és hagyd ott.
2010. febr. 28. 21:06
 10/47 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem jól tetted, hogy megütötted. Ne hogy már azt higgye, hogy csak azért mert nő, neki mindent szabad és mindent el kell nézni neki. Aljas, gusztustalan dolog volt, hogy megcsalt és ezek után még ő köpött le. Ezek után megérdemelte a pofont. Szerintem vannak olyan helyzetek, amikor egy nő is megérdemli, hogy kajon 1-2 pofont. Persze nem ok nélkül, hanem akkor, ha tényleg valami olyan dolgot csinál. Hátha egy pofontól helyrejön kicsit az esze és magába száll, hogy nem tehet meg mindent és nem használhatja ki, hogy nő.

20/L

2010. febr. 28. 21:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!