Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megüttem a barátnőmet. Szerintetek kérjek bocsánatot?
Ma találkoztam a barátnőmmel és felhoztam a témát, hogy mivan közte és xy között (lefeküdt vele...) Erre elkezdett hisztizni, hogy nem adok meg neki mindent meg hasonlók de nekem ezt soha egy szóval sem emlitette, erre mikor befejezte a mondandóját és akartam szólni, hogy most mit akar hirtelen leköpött. Ekkor járt el a kezem... most büntudatom van, mert még soha nem üttem meg nőt. Mondtam is ezután, hogy akkor legyen itt vége de nem hagy nyugodni a lelkem...
20/f
Mint írtam, amit a nő tett elfogadhatatlan. Ezzel kezdtem! Nem , nem lett volna szabad megcsalnia és megaláznia. Hogy is lehetne az.
17:21-es voltam.
Erre annyit tudok írni ha egy nő ilyet tesz azzal nyugodtan meg lehet csinálni, én is megütném ha egy nő leköpne lelkiismeret furdalás nélkül kapna egy pofont!
Viszont ha egy nő normálisan viselkedik, nem köp le nem csal meg nyilván az nem is kap pofont, azt a nőt persze, hogy elítélendő megütni, mondani meg azt mond amit akar, az nem érdekel.
20f
A válasz megírásának időpontja: ma 22:08
Te kis 19 éves leányka,gondolom téged még nem köptel le és csaltak meg,azért dumálsz!
De elárulom neked,hogy szerintem a férfiak 90%-a úgy ba.szna pofon egy ilyen nőt,hogy az csak annak a rendje!
A köpés még talán belefér,azért nem adnék.Na de az hogy megycsalja és még ő köpi pofon???????zAzért álljon meg a menet,én nem csak egyet adtam volna neki!De szerintem ezzel nem csak én vagyok így gondolom.....
Nem szokásom nőket ütni,de azért ez a sztori már mindennek a teteje ne haragudjatok!
Sajnos számodra elkeserítő paradoxonja a helyzetnek , hogy azokhoz a férfiakhoz , akiknek a személyiségük és az elvrendszerük megengedi ,hogy megüssön egy nőt , nem vonzódnak azok a nők, akiknek a személyiségük és az elvrendszerük alapján nem fér bele ,hogy megcsalják a párjukat és utána leköpjék őket.
(Elnézést a szóismétlésért , csak a párhuzamot szemlélteti.)
A 19 éves kis leányka voltam.
Ezért egy önbeteljesítő helyzet.
Ismét én.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:25
Hát elég fura és érthetetlen párhuzam volt!Elösször fogalmazni tanulj meg baby! Puszillak!:)
Ezért egy önbeteljesítő helyzet.
Hát akkor nincs miről beszélni!Mivel ezek szerint a nő provokálta ki a pofont.Ami egyenlő azzal hogy ő hajlamos a megcsalásra,de lehet hogy a következő pasija nem egy sallert fog neki adni,hanem jól összeveri!Bár ne úgy legyen!az ilyen nők addig járnak a kútra amig a korsó el nem törik!Direkt provokálnak!Vannak ilyenek sajnos,akik megkeserirrik a férfiak életét!Rohadjon meg az ilyen!
13:41
Egy igényes férfi nyilván nem jön össze olyan nőkkel , akiknek az a céljuk ,hogy megkeserítsék a férfiak életét:))
19/L
Egy igényes férfi nyilván nem jön össze olyan nőkkel , akiknek az a céljuk ,hogy megkeserítsék a férfiak életét:))
Azt te biztos tudod előre hogy milyen a másik!Általában az ember az elején probálja a szépet mutatni magáról és pár holnap elteltével szokott előjönni az ember igaz énje,amikr persze nem mindenkinél jelenti a rosszet,csak amikor elmúlik a varázs,akkor már az ember tisztábban lát!
Azt te nem tudhatod előre hogy a másiknak mi a célja,mivel senki nem gondolat olvasó!
Ugy hogy kedves kislányka elég rosszul látod a dolgokat,úgy hogy van még mit tapasztalni!Puszillak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!