Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy probléma, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy probléma, és sürgős. Mi a megoldás? 32F

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: Családos férfi vagyok, azonban a nyáron össze szűrtem a levet egy úgymond "kislánnyal" 16éves.Nagyon szép lány, nagyon megkívántam, vonzódtam hozzá, velem veszítette el a szüzességét is. Egészen októberig jól megvoltunk, de be szerettem volna fejezni, azonban ő belém szeretett. Nem száll le rólam, napi smsek, nem tudom lepattintani. Sajnos egy utcában lakunk, és apukája a barátom.A lány már nagyon kivan, napi szinten bőg, múltkor felakarta vágni az ereit. Azt mondja nem bír nélkülem lenni, életében először szerelmes. Nem szeretném elveszíteni a családom, de ő beakar vallani mindent. Mit tehetnék? Mit tennétek a helyemben? Tudom, nagyon nagy hülye voltam, és nagyot hibáztam.
2010. febr. 28. 20:08
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

ott kellene kezdeni, hogy a mai fiatalok 1x evesen mar szexrol hencegnek az iskolakban! aztan nemelyik 1x eves ugy nez ki mint egy qurva, nem csoda ha egy erett ff rakattanik! cicik felpocolva, olyan miniszoknya hogy a punus kilog, stb. az aki erre nem gerjed be az egy impotens, csak a jozan esz szab hatarokat de vannak helyzetek amikor nem vagyunk egyforman erosek. Hogy egy 20 eves lanynak nem kell 1x eves fiu az egy dolog, 3x felett majd kellene! ne iteljetek, segitsetek vagy hallgassatok, szerintem.

komam! a megoldast nem itt kapod meg, ulj le a lannyal, mutasd be masoknak, egy uj szerelem tudna csak segiteni neki...

2012. ápr. 7. 19:57
 52/52 anonim ***** válasza:
na, mi lett a story vége?
2013. ápr. 15. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!