Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy probléma, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy probléma, és sürgős. Mi a megoldás? 32F

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: Családos férfi vagyok, azonban a nyáron össze szűrtem a levet egy úgymond "kislánnyal" 16éves.Nagyon szép lány, nagyon megkívántam, vonzódtam hozzá, velem veszítette el a szüzességét is. Egészen októberig jól megvoltunk, de be szerettem volna fejezni, azonban ő belém szeretett. Nem száll le rólam, napi smsek, nem tudom lepattintani. Sajnos egy utcában lakunk, és apukája a barátom.A lány már nagyon kivan, napi szinten bőg, múltkor felakarta vágni az ereit. Azt mondja nem bír nélkülem lenni, életében először szerelmes. Nem szeretném elveszíteni a családom, de ő beakar vallani mindent. Mit tehetnék? Mit tennétek a helyemben? Tudom, nagyon nagy hülye voltam, és nagyot hibáztam.
2010. febr. 28. 20:08
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
ha az apján múlik ott kötsz ki. Egy gyereket csináltál fel? egy évtizedet bent tölthetsz de úgy hogy oda fel menet a zsekák vernek szarrá, bent meg a társak vernek szarrá, még aznap öngyilkos leszel a börtönben.
2010. febr. 28. 20:15
 12/52 anonim ***** válasza:
12%
Nyírd ki és kész!
2010. febr. 28. 20:15
 13/52 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Hát bizony azt kell mondjam a te hibád :( Lehetett volna annyi eszed, hogy nem egy 16 éves lánnyal szűröd össze a levet, hanem minimum 20-on felülivel. Én ne érts félre nem elítélni akarlak, mert ehhez nincs jogom és a megcsalásért sem szóllak meg abszolút ez a te dolgod, de annyit tehetsz csak, hogy elutasítod és ha bevallja letagadod.

Egy másik kérdés: Szereted még a feleségedet? Most valóban a te boldogságod miatt kérdezem, mert ha másnál ennyi ideig kerested a boldogságot nem biztos, hogy működik majd hosszútávon a házasságod, 1-2 évig még oké, de mi lesz később? Mindkettőtöknek rossz lesz, szóval szerintem érdemes végiggondolnod.

2010. febr. 28. 20:16
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy csapda, és te bele mentél... a férfit a farka viszi a sírba... mennyire igaz.
2010. febr. 28. 20:17
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Itt bizony borulni fog a bili minden vonalon, és viselned kell a következményeket. Mást nem tehetsz.
2010. febr. 28. 20:19
 16/52 anonim ***** válasza:
89%
aki hülye, szenvedjen..
2010. febr. 28. 20:23
 17/52 anonim ***** válasza:

..Amúgy miért is kerülne börtönbe??a csaj 16 éves, nem 13...mindegy.Hát eléggé kellemetlen helyzet. Szerintem 3 dolgot tehetsz:

1. Letagadsz mindent

2.Beszélsz az édesapjával elmondasz neki mindent és ő majd valamit kezd a lányával

3. Mindent elmondasz a feleségednek és nem foglalkozol a lánnyal.

ja igen és...ha mondja, hogy ezt meg azt fogja tenni, ne foglalkozz vele. Aki öngyilkos akar lenni az nem mondja meg senkinek, mert tudja, hogy megmentenék őt.Azt akarja, hogy megsajnáld és vissza menj hozzá. De ha nem akarod akkor ne tedd. Nyugi nem lesz semmi. És az első szerelmi csalódásnál mindenki kibukik és úgy érzi itt a világ vége. Legalábbis a nagy része...szerintem.

2010. febr. 28. 20:23
 18/52 anonim ***** válasza:
46%

Már most kezdj panaszkodni a nejednek, hogy üldöz egy kiscsaj a szerelmével. Eddig nem akartad mondani, azt hitted, el tudod intézni egyedül, blablabla... Mire a kislány szétkürtöli, talán elhiszi a feleséged, hogy bolond a lány és hazudik.

Aztán csináld meg újra, essél újra és újra ebbe a hibába, de legalább megtanulsz hazudni, ha a tükröt messze is fogod kerülni.

2010. febr. 28. 20:24
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha voltál képes felnőtt férfi létedre, egy kislánnyal szexelni, csalni a feleségedet, hazudni a családodnak, akkor most viselkedj felnőtt módjára, és viseld ela következményeket.
2010. febr. 28. 20:24
 20/52 anonim ***** válasza:
60%

Egyébként tényleg gusztustalan...most nem azért de mi fogott meg egy 16 éves lányban? Ráadásul családod van és jóban vagy a lány édesapjával. Szerintem úgy pofon fog vágni, hogy csak úgy repülsz. Meg is fogod érdemelni.

Sok olyan pár van, ahol gyakran megtörténik a félrelépés, nade 16 éves lánnyal? A kamaszkorát éli, labilis érzelmileg...nem tudom te sosem voltál kamasz? Nem gondoltad, hogy ennyire megbánthatod? Ő komolyan hitte, hogy szereted. Gusztustalan, már ne is haragudj :(

2010. febr. 28. 20:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!