Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy probléma, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy probléma, és sürgős. Mi a megoldás? 32F

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: Családos férfi vagyok, azonban a nyáron össze szűrtem a levet egy úgymond "kislánnyal" 16éves.Nagyon szép lány, nagyon megkívántam, vonzódtam hozzá, velem veszítette el a szüzességét is. Egészen októberig jól megvoltunk, de be szerettem volna fejezni, azonban ő belém szeretett. Nem száll le rólam, napi smsek, nem tudom lepattintani. Sajnos egy utcában lakunk, és apukája a barátom.A lány már nagyon kivan, napi szinten bőg, múltkor felakarta vágni az ereit. Azt mondja nem bír nélkülem lenni, életében először szerelmes. Nem szeretném elveszíteni a családom, de ő beakar vallani mindent. Mit tehetnék? Mit tennétek a helyemben? Tudom, nagyon nagy hülye voltam, és nagyot hibáztam.
2010. febr. 28. 20:08
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
100%
Remélem jól kicsinál a csaj.Megérdemled.Hihetetlenül undorító történet,gratulálok hozzá.
2010. márc. 1. 00:05
 32/52 anonim ***** válasza:
...előbb gondolkozz, aztán fűrészelj...de szerintem neked annyi...megoldási lehetőség: költözz el a Holdra, vagy használd még a kislányt titokban, és talán nem szól semmit!
2010. márc. 1. 07:35
 33/52 A kérdező kommentje:
Én is megbántam a dolgokat, de az időt vissza tekerni nem tudom, már megtörtént sajnos, ezzel nem lehet mit tenni.
2010. márc. 1. 13:17
 34/52 A kérdező kommentje:
Ha elköltözöm, abban a pillanatban elmondaná szerintem otthon, akkor meg az apja úgyis megkeres, és kiderül minden.
2010. márc. 1. 13:18
 35/52 anonim ***** válasza:

Biztos vonzóbb volt a 16 éves csaj mint a feleséged, aki 2 gyereket szült neked...

Biztos van nálad is jóképűbb pasi a környéken, remélem a feleséged is megcsal, nem érdemled meg a hűségét.

Amúgy szar ügy, mondj el mindent, ebből nem fogsz már jól kijönni. Nem mintha sajnálnálak :-D

2010. márc. 1. 15:54
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
de miután kidobott a feleséged a csaj apja agyonvert írd már le ide, hogy mi történt én kíváncsi vagyok rá:D
2010. márc. 1. 16:09
 37/52 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy túl tökéletes hozzád, hátha a hiúságának fáj ennyire a dolog.
2010. márc. 1. 16:11
 38/52 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy szét fogja kürtölni! mert ő is naggyon rosszul jár ezzel, mivel az apja szemében nagyon nagyot fog esni, vagy esetleg kitagadja, az anyja is mit gondolhat majd róla :S
2010. márc. 2. 18:29
 39/52 anonim ***** válasza:

Amit tettél az egyszerűen undorító. Ezekután a minimum, hogy nem hazudozol, hanem felnőtt férfiként vállalod a tetteid súlyát és szépen elmondod a feleségednek és utána a kislány apjának is. Ha másképp nem, akkor a lány fogja szétkürtölni. Ha én lettem volna ilyen helyzetben a szüleim nem rám haragudtak volna, hanem téged szednek cafatokra és szerintem ez a normális hozzáállás. Megérdemelnéd.

22/l

2010. márc. 4. 14:57
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Az az undorító, hogy magadat sajnálod ebben a percen is! Mi van a feleségeddek, gyerekeddel (ha van), nem beszélve a 16 éves kis tiniről, akit jól megbántottál! Ők az egész históriának a vesztesei, nem te... Remélem agyonver az apja! Megérdemelnéd...
2010. márc. 4. 15:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!