Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon nagy probléma, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy probléma, és sürgős. Mi a megoldás? 32F

Figyelt kérdés
A helyzetem a következő: Családos férfi vagyok, azonban a nyáron össze szűrtem a levet egy úgymond "kislánnyal" 16éves.Nagyon szép lány, nagyon megkívántam, vonzódtam hozzá, velem veszítette el a szüzességét is. Egészen októberig jól megvoltunk, de be szerettem volna fejezni, azonban ő belém szeretett. Nem száll le rólam, napi smsek, nem tudom lepattintani. Sajnos egy utcában lakunk, és apukája a barátom.A lány már nagyon kivan, napi szinten bőg, múltkor felakarta vágni az ereit. Azt mondja nem bír nélkülem lenni, életében először szerelmes. Nem szeretném elveszíteni a családom, de ő beakar vallani mindent. Mit tehetnék? Mit tennétek a helyemben? Tudom, nagyon nagy hülye voltam, és nagyot hibáztam.
2010. febr. 28. 20:08
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
figyi, vállalnod kéne a tetteid következményeit, főleg ha ilyen undorító dolgot csináltál. főleg h ez úgyis kifog derülni, innen már nincsen visszaút. jobban járnál, ha te vallanál be mindent töredelmesen, mert a kiscsaj úgysem fog már sokáig hallgatni. és ha ő lesz az első akitől ezt megtudja mindenki, neked sajnos (azaz nem sajnos) nagyon csúnya véged lesz. én szivem szerint azt javasolnám h hallgass mint a sír, mert megérdemelnéd azt ami utána következik amikor a csaj bevall mindent, de mivel segítséget kértél, ezért inkább a rád nézve pozitívabb tanácsot adom, h valld be te előbb a történteket, hidd el, jobban fogsz járni.
2010. márc. 4. 15:07
 42/52 anonim ***** válasza:

Na igen nem magadat kell sajnálni... és akárhogy is nézzük tényleg nagyot hibáztál.

Ha nem akarod elveszíteni a családod erre akkor kellett volna gondolni amikor még a legelején volt ez a dolog és nem össze jönni a lánnyal.Mi lesz ha ez kiderül és megtudja az apja?aki a barátod is.. nem hiszem hogy örülni fog neki sőt... nemtudom milyen tanácsot adhatnék mert én is ilyen helyzetben vagyok azzal a különbséggel nálunk fordítva van én vagyok a fiatal lány.

Ne hidd hogy most téged akarlak leszólni vagy ilyesmi csak át érzem mit érezhet a lány.

17/L

2010. márc. 4. 15:13
 43/52 anonim ***** válasza:
Na neked is csak gratulálni lehet,hogy 32évesen egy 16éves KISLÁNNYAL hemperegtél-szép vagy.Mostmár viseld a következményeit ha ekkora gusztustalan féreg vagy.Mit vársz,hogy majd megúszod?A minimum az lenne,hogy elmondod a feleségednek és a lány apjának a történteket.A lányt meg élete végéig tönkretetted.(persze ő sem lehet egy szent)de azért könyörgöm,a te lelkiismereted nem szólalt még eddig meg?Csak magadat mentenéd,mi?
2010. márc. 4. 15:15
 44/52 anonim ***** válasza:
Marha jó ötlet a beszélsz az apjával.Gondoljátok ,hogy repesni fog az örömtől, hogy egy vénember( lányához képest) lefektette. Te meg lehettél volna okosabb is. Mit hittél? Első szerelemtől amúgyis nehezen szabadul meg az ember.Főleg a mai tizenévesek. Hozd össze egy fiatalabb hapival, hogy ő hagyjon el. Akkor talán nem mondja el senkinek. Más ötletem nincs.
2010. márc. 4. 15:48
 45/52 anonim ***** válasza:
Megérdemled hogy kiderüljön. Vállald a következményeket is
2010. márc. 4. 15:59
 46/52 A kérdező kommentje:
Nem magamat sajnálom, hanem a családomat meg a lányt is. De amit a család nem tud, az nem fáj. Nem szabad kiderülnie. A lánynak nem kell más.:(
2010. márc. 4. 16:27
 47/52 anonim ***** válasza:

Azt hiszem te vagy a megfelelő személy,akitől végre megkérdezhetem amire régóta kiváncsi vagyok:

Mi a francot lát egy korodbeli férfi a 14-15-16...éves lányokban(szexuális értelemben)?Mi kattan be nálatok ilyenkor odabent?Ő egy GYEREK!Mi a francot akartál te egy kislánytól?Beteg vagy...

Én 20évesen nem tudnák mondjuk egy 16éves fiúra gondolni nő létemre,akkor te hogy vagy ilyenre képes?

2010. márc. 4. 17:44
 48/52 A kérdező kommentje:
Szerintem a kettő kicsit más, egy 16éves fiú taknyos, már bocsánat nem akarok senkit megsérteni! Azonban egy 16 éves lány tud vonzón kinézni manapság. Nem is csak a teste hanem a lelke is megfogott.Pláne az a fogalom hogy szűz.
2010. márc. 4. 18:56
 49/52 anonim ***** válasza:
Akkor főleg számíthattál volna erre. A legtöbb lány nem arról álmodozik, hogy egy kalandban veszíti el a szüzességét.
2010. márc. 4. 19:29
 50/52 anonim ***** válasza:
a lelke is...pfff...és a tudat,hogy 16éves?Tudod mit,ne is magyarázkodj,a te értelmi szinted a 8évesét sem üti meg,így teljesen érthető a történet.Hát azt eddig is gondolhattuk hogy a a tény "fogott meg téged,hogy SZŰZ".
2010. márc. 4. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!