Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van igaza, vagy nekem?
Szabadnap nélkül dolgozom, ma is 6:40től mostanáig. Amikor végzek, akkor hétköznap suli, hétvégén házimunka.
Ő még csak tegnap kezdett dolgozni, de már haldoklik tőle. Ma meg szabadnapos.
Alig vannak ruháim, és semmi szabadidőm. Hazajöttem, mondtam, hogy szeretnék lemenni a városba venni pár dolgot. A pénz nem akadály, megspóroltam 150 ezret már 2 hónap alatt.
Erre amint hazaérek, a barátom kijelentette, semmi vásárlás, idén már nem veszek semmit, mert egyszer már vettem. Semmi üzletbe menés, üzletben voltam egész nap. (igen, mert eladóként dolgozom)
Helyette megyünk le a folyóhoz, mert ő úszni akar. Mondtam, fáradt vagyok, nem akarok úszni és túrázni, plussz tegnap meg is jött. Megkaptam, hogy akkor majd ülök a parton még ő úszni megy. Vagy lemegyünk a folyóhoz, vagy itthon maradok, és takarítani fogok egész nap, vásárlásról meg ne is halljon.
Vagy ezt csinálod?
Vagy azt csinálod?
Rabszolgaságnak már vége van.
Sok szavad lehet ebben a kapcsolatban...
Neked van igazad,és a barátod egy paraszt.
Fogd magad,menj el vásárolni.
Miért vagy még vele?
Te kerested meg a pénzt, nem? Akkor úgy költöd, ahogy szeretnéd, akkor, amikor szeretnéd. Még ha az lenne, hogy az ő pénzét költöd, de ahogy kivettem, ezt magadnak kerested meg.
Szóval, én most fordulnék sarkon és indulnék a boltba, másrészt nem is valószínű, hogy együtt maradnék egy ilyen viselkedésű emberrel.
Azt nem mondta, hogy:
"TÉRDRE RABSZOLGA!!!"
neked és nem is értem ezt hogy viseled el
egyrészt azt a pénzt te takarítottad meg, azt veszel belőle amit akarsz
nyugodtan menj el vásárolni, megérdemled
a másik, oké hogy te vagy a nő, de ez nem jelenti hogy minden idődet takarítással kellene töltened míg ő pihenget
ő meg nem mondhatja meg mit kell csinálnod, önálló ember vagy aki el tudja dönteni mit akar
ne hagyd magad elnyomni
a helyedben én biztos nem tudnám elviselni és már rég szakítottam volna ha így viselkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!