Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyűlölöm ezért magam. Olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűlölöm ezért magam. Olyan ostoba p***a vagyok! Miért vagyok ilyen sekélyes?

Figyelt kérdés
Van egy srác.aki nagyon tetszik.És most egy haverjának az ölében ültem és (bár nem volt ott).Nagyon ribancnak fog nézni?
2010. febr. 27. 09:17
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Azért ismerem,de nem annyira mint a tesómat.
2010. márc. 1. 02:01
 22/31 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még barátom, még csókig se jutottam senkivel, de eszembe nem jutna leülni valaki ölébe akit alig ismerek..., max részegen, de az is ki van zárva... :D

Am mi az, hogy rábeszéltek? Valamit nem szívesen csinálsz meg akkor mondd, hogy lóf@sz a seggükbe, hülyeséget ne beszéljenek..

Nem kell mindenkinek megfelelned! Legyen több önbizalmad és egy kis önismeretet gyakorolj.

2010. márc. 1. 02:07
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszi igazad van.és most nem is tudok aludni.
2010. márc. 1. 02:30
 24/31 anonim ***** válasza:
A virrasztás hasznos is lehet. Elmélkedj ezeken a dolgokon. :o)
2010. márc. 1. 02:34
 25/31 A kérdező kommentje:
Azt csinálom,már alig látom a telcsim.
2010. márc. 1. 02:42
 26/31 A kérdező kommentje:
Aszem megyek és rácuppanok egy boros üvegre az mindíg kiüt.
2010. márc. 1. 02:54
 27/31 anonim ***** válasza:
Az is jó, csak legyen hozzá társaság. Ökör iszik magába. :o)
2010. márc. 1. 03:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Csak lazulni akarsz olykor,ülhetnél az én ölembe is,majd én megvigasztallak begyszó!
2010. márc. 1. 07:21
 29/31 anonim válasza:
az előttem válaszokat írók szerintem nyilván csak viccelnek, vagy legalábbis remélem, egyáltalán nem vagy ezért ostoba p…a. Ha más nem történt csak az ölébe ültél, akkor ne ostorozd magad.
2010. márc. 1. 09:19
 30/31 A kérdező kommentje:
Hát,köszi utolsók!
2010. márc. 1. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!