Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűlölöm ezért magam. Olyan ostoba p***a vagyok! Miért vagyok ilyen sekélyes?
Figyelt kérdés
Van egy srác.aki nagyon tetszik.És most egy haverjának az ölében ültem és (bár nem volt ott).Nagyon ribancnak fog nézni?2010. febr. 27. 09:17
11/31 A kérdező kommentje:
Lemaradt az,hogy meghalni.
2010. márc. 1. 01:03
12/31 anonim válasza:
Igen, nagyon. azt meg se próbáld, hogy megmondod a haverjának, hogy ne mondja el neki, tuti el fogja, ez holtbiztos. mindegy, majd legközelebb.
13/31 anonim válasza:
Mutasd ki felé, hogy mennyire tetszik. Vesztenivalód nincs!
14/31 anonim válasza:
Előbb kellett volna gondolkodnod.És ha az a pasi tetszik neked nem a barátjával kellene flörtölgetned.Ne csodálkozz ha ezután ribinek néz.
15/31 A kérdező kommentje:
De most van egy hét szünet,nem lehet h addigra elfelejti?és nem meséli el neki?
2010. márc. 1. 01:21
16/31 anonim válasza:
Hát nem valószínű, hogy elfelejti! A legjobb az lenne, ha elmondanád neki. Ezzel letudhatsz két dolgot egyben. Azt is megmondod neki, hogy bírod, plussz megtudja, hogy nem akarsz semmit a barátjától. Viszont szokj le erről a "minden pasi ölébe ülök dologról", mert nem csak ő fog ribancnak tartani, hanem mindenki. Fegyelmezd magad kicsit, legyen már tartásod.
17/31 A kérdező kommentje:
Köszi,de volt ott egy pár olyan csaj akik rá beszéltek.Aszem elfelejtem őket.És van még egy baj,az hogy volt egy pár oltári nagy purva a családban,az is dominálhat?Tudnék tenni ez ellen?
2010. márc. 1. 01:40
18/31 anonim válasza:
Mi az, hogy rábeszéltek? Ilyen nincs! Ha valamit nem akarsz, akkor ne tedd, kész. Gondolom nem nyomtak pisztolyt a fejedhez. És ne fogd rá senkire.
19/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok mentegetőzni,valljuk,hülye pi**a vagyok,de új vagyok a suliban és csak velük barátkoztam eddig.
2010. márc. 1. 01:49
20/31 anonim válasza:
És úgy lehet a legjobban barátkozni, ha az ölébe ülsz? :D Világos! :o) Így még rosszabb a dolog, hogy alig ismered, de már az ölében csücsültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!