Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Adjak még neki időt?
Az baj.
Szerintem tedd ki te előbb! Mondd neki, hogy neked szünet sem kell ahhoz, hogy eldöntsd, te végeztél vele!
Amúgy meglátásom szerint lehet, hogy ő erre vár, mert kimondani nem meri szerintem azt, hogy hát bocsika akkor végeztem veled, mert megkaptalak és ennyi elég volt.
Tedd ki a szűrét, higgy nekünk! Nehogy már 1 hónapja nem tudta, hogy kell e neki valaki vagy se! De lefeküdni azt tudott, azt biztosra tudta!
Én írnék neki a helyedben most! Amit írtam azt!
akkor ő is keményen tolta.
eddig mindenki azt mondta hogy hagyjam a fenébe, nem lesz belőle semmi, de egyre jobban bebizonyosodik, ma beszéltem vele és azt irta, jó neki most igy egyedül, sok a gondja, gondom az nekem is van, de konkrétat olyan irt ma, hogy, idézem.: " sürgős a válasz.?" áh neeeem, mondom, várok évekig.... (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!