Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire rosszul esett neki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! a barátommal tegnap buliba voltunk és kicsit többet ittam (nem voltam berugva!!! csak jó kedvem volt). 2hónapja és 1hete vagyunk együtt. Megkérdezte hogy nem megyünk-e el feléjük..persze rögtön leesett, hogy miért mondja. És hirtelen jött, és megijedtem a dologtól :S:(..mert én is szeretnék már vele lefeküdni, de még szűz vagyok és "megrémültem kicsit" a dologtól. és mondtam h még beszélnem kell egy barátnőmmel..próbáltam terelni. aztán mikor haza kísért,átgondoltam és mondtam neki h menjünk hozzá. De azt mondta, hogy mostmár nem kell :S...ezt most azért mondta, azért godolta meg magát mert megbántottam, vagy szarul esett neki? =(..azóta nem is hívott fel :\'(..normális válaszokat írjatok légyszives =(
2008. aug. 31. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát őszintén? Ha azóta nem is hív, hagyd a csudába. Az biztos, hogy nem szeret, mert akkor lenne türelme várni. Nem bántottad meg, szíved joga, hogy eldöntsd, kinek és mikor fogod odaadni a szűzességedet. Fel a fejjel, majd jön másvalaki.... egyébként a helyedben én nem állnék vele szóba, ha ma estig nem hív fel!!
2008. aug. 31. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
hát ezek szerint csak arra kellettél neki. és próbálta kihasználi, h be voltál kicsit csípve...:S sztem felejtsd el a csávót. nem érdemel meg téged :)
2008. aug. 31. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
csak manipulálni akar. és el is érte azt amit akart. rosszul érzed magad, és hogy könnyíts a helyzeten, odaadod neki a szüzességed, és utánna elhagy. ha tényleg szeret, akkor várni fog addig amíg te készen fogod érezni magad. ha nem akarsz vele lefeküdni, akkor ne tedd!!! és ne szomorkodj mert ez nem a te hibád. inkább ö a bunkó hogy nem tudja megérteni
2008. aug. 31. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
most csörgetett meg telón..ennyi :S...amúgy köszi az eddigi válaszokat!! nagyon sokat segítetek! komolyan el kell gondolkoznom akkor ezen az egészen igaz? :S...am tom h azért nem az én hibám, csak annyira szarul érzem magam miatta :S :(
2008. aug. 31. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
88%

annyira nem köszönd, mert csak a hülyeség dőlt belőlük.

azt mondani, hogy ha nem vár rád, akkor nem is szeret eléggé kétélű fegyver, mert lendületből lehet mondani, hogy ha te nem teszed meg neki, akkor nem is szereted igazán. úgyhogy ezt inkább hanyagoljuk.

de a gond nem is azzal van, hogy igen, vagy nem, mert ez a te döntésed, lehet várni, lehet dobni, az meg az ő döntése. A gond az, hogy tereltél. Nem adtál neki választ. Ez sértő.

Az a nagy büdös helyzet, hogy ha csak szexet akart volna és tényleg olyan, mint ahogy az elöttem megszólalók állítják, akkor haza sem kísért volna, vagy ha kicsit kitartóbb, akkor elfogadta volna az ajánlatod.

De ő nem ezt tette, hanem tiszteletben tartotta azt, hogy elutasítottad. Mert ezt tetted. Az, hogy később ahelyett, hogy megmondtad volna a tutit, célozgatni kezdtél, meg nem válasz. A pasik nem értik a célozgatást. Ezt tanuld meg.

Jelenleg nálad a labda. Ha tetszik, ha nem sértő, voltál. Most neked kell eldöntened, hogy miként tovább. Szerintem hívd fel, és mond el neki, hogy sajnálod, megijedtél, mert ott nagyon hirtelen jött. (mond neki, hogy nem becsípve akarod elveszíteni) De átgondoltad és tudod a választ. Aztán mond meg neki, hogy igen vagy nem, még várjatok.

2008. aug. 31. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Arra gondoltál hogy esetleg neki égő hogy majdnem kihasználta hogy be vagy csípve? Ha csörgetett, lehet eddig ezért nem hívott, meg nem is kell naponta ötször beszélni a pasiddal / csajoddal (lgalábbis a legtöbben így gondolják, van az embernek más dolga is, elég sok...) Messzemenően egyetértek a hosszú válasz adójával egyébként. Ne vedd a lelkedre, és érd el hogy ő se vegye, beszéljétek meg, és akkor tedd meg amikor kész vagy rá. Ne scak most, hanem majd a 4. pasiddal is.
2008. aug. 31. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!