Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el a barátnőm kis melleit, ha én csak a nagy lógós melleket szeretem? Többi lent!
Figyelt kérdés
20 éves a barátnőm, kb 160 centi magas, kb 55 kiló. Vékony, pont ideális. De nagyon kicsik a mellei,nekem ez a baj.Én nem fogom emiatt el hagyni meg semmi ugyanúgy szeretem, csak hogyan fogadjam el kis melleit, ha én a nagy lógós melleket szeretem?2015. máj. 31. 13:27
41/50 anonim válasza:
Hizlald fel, és küldd el melltartó nélkül futni, ugrálni, akkor egy idő után lógni fog. De inkább hagyd ott szegényt, jobbat érdemel nálad :)
42/50 A kérdező kommentje:
Soha sehova nem hord melltartó annyira kicsi a melle. 85B
2020. jún. 9. 14:28
43/50 anonim válasza:
Lehet hogy nem is neki kellene nagyobb mell, hanem neked kellene szemüveg. Közelről se látod?
44/50 anonim válasza:
Teljesen normális mérete van te baromarcu. A nők 80 százalékának kb ekkora melle van. Nem azért nem hord melltartót mert kicsi a melle,hanem mert magától is van tartása. Én sem hordok. Te meg nem erdemelsz not.
21N
45/50 anonim válasza:
A 85/B egyaltalan nem kicsi te szerencsetlen. Nyugtasson meg valaki hogy a kerdezo csak egy troll, es ez egy kamukerdes!
46/50 anonim válasza:
#45 A kérdező csak egy troll, és ez egy kamu kérdés.
Bizonyítékok: 85B mellméret, a kérdező idióta gondolatmenete.
47/50 anonim válasza:
Lehet a barátnőd meg a nagy szerszámot bírja erre veled van, kicsi neki a tied :(
48/50 anonim válasza:
Hagyd ott hagy találjon magának normálisat.
49/50 anonim válasza:
A csajnak is jpobb lenne, ha szakítanátok. Ha vele maradsz, egész életedben nagy, lógós mellekről fantáziálsz majd.
Egy csomó lógós mellű csaj van, én olyat választanék.
50/50 anonim válasza:
Miert kell egy mellmeret osztalyba beskatulyazni valskit?Urristeen..
Tetess be magadnak implantatumot,amekkora mellu not szeretnel,garantalt hstasa lesz. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!