Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el a barátnőm kis melleit, ha én csak a nagy lógós melleket szeretem? Többi lent!
Figyelt kérdés
20 éves a barátnőm, kb 160 centi magas, kb 55 kiló. Vékony, pont ideális. De nagyon kicsik a mellei,nekem ez a baj.Én nem fogom emiatt el hagyni meg semmi ugyanúgy szeretem, csak hogyan fogadjam el kis melleit, ha én a nagy lógós melleket szeretem?2015. máj. 31. 13:27
11/50 anonim válasza:
irigylem a kibebszott problémáidat
12/50 anonim válasza:
Tehát nem az a fő bajod vele, hogy nem elég nagy (ezt abszolút megérteném, én is csak a nagyokat szeretem), hanem hogy nem lóg eléggé??
13/50 A kérdező kommentje:
Az a bja, hogy nekem kicsi mert é a nagy melleket szeretem, hogyan fogadjam el, hogy neki kicsi?
2015. jún. 3. 15:11
14/50 anonim válasza:
Hát ez vicces... nekem meg lóg a mellem és bármit megadnék, hogy olyan legyen, mint a te barátnődé. A legtöbb srác a feszes, formás mellet szereti. Inkább értékeld, hogy ilyen csinos barátnőd van :(
15/50 anonim válasza:
Amikor összejöttél vele kb akkor is láthattad a méreteit. Mióta vagytok együtt? Ha ennyire nincs kémia nem kellett volna összejönni erőltetni a dolgot. Most meg szegény csajnak majd nem lesz önértékelése ha megszabadulsz tőle. Mellesleg a lógós mell ronda, inkább örülj ha formás, de kisebb. Nem tudom neked mi a kicsi, de a b,c méret a normál. Ha igazán szeretnéd, nem érdekelne. Az emberiség fele nem találna párt ha mindenki azt keresné a másik külsejében ami nem tetszik. Akiknek meg a külső oké, ott biztos belső tulajdonságok közül van, ami nem tetszik vagy bosszantó. Ha minden tökéletes lenne, mindenki boldog lenne és nem fejlődne senki semmit. A nagy lógós mell általában egyébként duci, túlsúlyos alkathoz társul.
16/50 anonim válasza:
Lesz egy kis konfliktusotok e miatt biztos főleg ha kifigyeli, hogy nézed a nagymellű nőket. Nálunk is ez volt, a páromat szerettem de szexuálisan a nagy mell izgat. Végül is mindketten beletörődtünk, én az ő alakjába, ő meg abba, hogy muszáj nézegetnem legalább képeken más csajokat. Nem örül neki, de 30 év házasság után már nem veszekszünk ilyenen.
17/50 anonim válasza:
Erről a páromat is lehetetlen volt meggyőzni, pedig egyszerűen nem és, vagy hozzáállás kérdése,hogy milyen alkatú nők izgatnak fel egy férfit, perverzió, vagy nem de nem tudom az akaratommal befolyásolni sajnos én sem. Ez van kedves kérdés feltevő. Végül is gyakorlatilag nem tudtam okos tanácsot adni, szerintem nem fog tudni senki más sem.
18/50 anonim válasza:
Nagyon halvány, mélységet alig tartalmazó az érzelmeid iránta. Ez nem szerelem, csupáán.., nem is tudom, mint mikor egy kisgyerek nagyon jó barátjának tart valakit. Csak persze nincs meg annak a tisztasága.
Szeress bele, és meglátod, hogy az ideálok nem meglétében is megtalálhatod az ideáljaicat.
19/50 anonim válasza:
Kirúgtad már azt a pattanásmellű csajt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!