Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el a barátnőm kis melleit, ha én csak a nagy lógós melleket szeretem? Többi lent!
# 14 Pontosan, én is lennék inkább egy kicsit kisebbm, de feszes és peckes cicivel, se ez van, végül is szeretem magam így is.
Mellesleg miésr sír a szád, kérdező? Nyilvánvalóan láttad,mielőtt összejöttetek, hogy mekkora mellei vannak. Akkor minek jöttél össze vele?
Más nő meg majd a pötsöd miatt is ott hagyhat ennyi erővel, mert teszem azt nem elég vastag, vagy nem elég nagy..
Gyüjtögess neki mellműtétre és akkor megoldódik a gondod.
Anno én is csak nagymellű csajokat kerestem, olyan barátnőim is voltak. Aztán egyszer szerelmes lettem egy kismellű nőbe, akivel nagyon összhangban voltunk és rájöttem, hogy a mellméret semmit sem számít. Mostani barátnőm is kismellű, de nem érdekel, nekem így tetszik. Csak az nem tud ilyen dolgokon túljutni, aki nem szereti a másikat,mindig csak azt keresed, hogy mi nem tetszik rajta. Most a kis melle, később meg a feneke, stb....
De nyugi, mert ebből szakítás lesz, egy idő múlva nem tudod leplezni.
Miért jöttél össze vele, ha azokat szereted? Noszensz...
Ha ennyire fontos ez, akkor eleve inkább olyan lányokra hajts, akiken látod, hogy nekik olyan van-,- jesszus
De most alljon meg a menet egy szora. A nagy logos mell lehet, hogy kulsoseg es felszinesnek hathat de ugyanugy egy tulajdonsag, mint az, hogy oszinte, vagy eppenhogy megcsalos/feltekeny tipus-e. Vicces, az egyikotok irta, hogy mas meg majd Ot pobt a kicsi/ vekony potse miatt fogja elhagyni. Komolyan van olyan naiv ember, aki azt elhiszi, hogy ilyenert csak onzo/felszines emberek hagyjak el a parjukat?:D
Ugyanmar, ez is ugyanugy fontos!
Amivel viszont egyetertek, hogy gondolom ez mar az elejen is lathato volt, minimum az elso egyuttlet alatt! Kerdezo, en ebbol azt veszem le, hogy van mas, ami viszont igenis a baratnod mellett tart! Szerintem elsosorban koncentralj erre! Mindenkiben van valami, ami nem tetszik, de az a lenyeg, hogy az osszkep jo legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!