Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy az óvónő barátnőm 3 hónapig prostituált volt? Ki tud ebben segíteni?
Figyelt kérdés
Azért csinálta, mert a szülei nem tudták támogatni és a fizetéséből már nem tudott volna fenntartani egy albérletet. Ezért elhatározta, hogy egy kisebb panellakás árát össze hozzá. Folyamatosan az jár az eszembe, hogy legalább 300-350en megdugták, mivel napi 5 vendéget vállalt, mert nagyon szép és friss volt a piacon s hétvégén is dolgozott. Azóta mióta kiderült, nem tudtam lefeküdni vele. Próbálkoztam, de lelankadtam, egész egyszerűen elhidegültem tőle… 10kg-ot fogytam. Alig eszek.2015. máj. 29. 23:44
11/22 anonim válasza:
Szerintem a legtöbbeket nem érdekel, ha a szomszéd Gizi k*va volt, de a saját barátnője, akivel intim viszonyba akar kerülni, akit kézen fogva mutat be a családjának és aki példakép lesz a majdani gyerekeik számára, ne legyen az. Mert egyszerűen jobbnak érzi magát attól, hogy beérje olyannal, akit előtte két fillérért bárki megkaphatott. Ilyen kérdéseknél sokan nagyon toleránsak próbálnak lenni, de kíváncsi vagyok, mennyi ideig éltek eddig prostival párkapcsolatban. Ebben a témában az nyilatkozhat hitelesen, aki már átélte, és nem azért maradt volt prosti mellett, mert mást nem kapott. Az, hogy ők is lehetnek kedvesek, intelligensek, stb.. hát nagy dolog, jó tulajdonsága bárkinek lehet, ezen kívül egy jó "üzletasszony" mindenben igyekszik kielégíteni a vendég igényeit, hogy visszajárjon hozzá. Azalatt a pár perc alatt nem fogod megismerni a személyiségét.. Teljesen igaza van annak, aki azt írta, ez olyan lelki beállítottságot igényel, ami másokból hiányzik. Azok a "mások" keresnek más megoldást az anyagi problémáik megoldására, mert egyszerűen szóba sem jöhet számukra széttenni a lábukat. Nehogy már ebben a mai világban az legyen nem normális, akinek vannak elképzelései, milyen típusú nővel akarja összekötni az életét.
12/22 anonim válasza:
kúvábú lesz a legjobb feleség.
13/22 anonim válasza:
valaki meg ugyanúgy összefekszik fűvel-fával csak épp pénzt nem kér érte. Az mitől jobb? Hát rá volt szorulva, nagyon sok főiskolás lánynak ez a pénzforrása, míg végig csinálja a sulit, szerintem nem az a szomorú, hogy a barátnőd erre adta a fejét, hanem, hogy erre kellett adnia, mert nem volt más, normálisabb lehetőség. (iszonyú nehéz suli mellett -ha jól akarod csinálni- munkát találni, illetve dolgozni, ráadásul óvónőként neme valószínű, hogy annyit keresne majd, hogy valaha is tudjon magának lakást venni.
14/22 anonim válasza:
pont ezért tart itt a világ,mert mindenkire rámondják ő is ember,persze...."egyenlőség" hát nem :).Ennyi erővel aki embert öl mert pénzre van szüksége az sem rosszabb semmivel egy prostitól,sőt még akár jót is tehet vele körülnézve....szóval
az embert meg kell ítélni ki milyen,az ilyen nem ér semmit.Ennyi,nem kell bonyolítani.
15/22 anonim válasza:
Te képes vagy párhuzamba hozni egy gyilkost egy prostival? Nézzük már meg a másik oldalt is: Hogy lehet hogy ennyi sok prosti van, és ilyen jól megélnek egyesek belőle? Hát mert nagy a kereslet. És nem az alja bűnözőkből és egyebekből áll, hanem hétkökznapi emberekből akik titokban prostiznak "közönség" előtt pedig esetleg leszólják, hogy fúj milyen dolog ez...
16/22 anonim válasza:
Azert a sok kis hulye tinik*va, akik 13-14 eves korukban kezdik magukat b*szatni, mire agyilag felnonek egy parkapcsolathoz,ok is siman begyujthetnek akar 200 "tapasztalatot" is. Aztan itt osztjak majd az eszt erkolcsrol,tisztessegrol, merthogy ok ugye nem prostik voltak.Es oket a legtobb ferfi elfogadna tarsnak, mert nem penzert szoptak csak az "elvezetert".
17/22 anonim válasza:
Az mintha elkerülte volna mindenki figyelmét, hogy egy szó sem esett tandíjról, az viszont ki van emelve, hogy egy lakást akart összehozni. Mellesleg ha 3 hónapig nem támogatják a szülők, és nincs miből fizetni a tandíjat, arra ott lett volna ezer más lehetőség. Ez a helyzet a kényelemről és a könnyű pénzszerzésről szólt. Mérlegelt, belefért az értékrendjébe, döntött. Nyilván tudta, hogy befolyásolni fogja a párválasztását, úgyhogy nem kell sajnálni szegény áldozatot. Az pedig ócska kifogás, hogy mennyivel jobb az, aki élvezetből csinálja.. akinek az elfogadhatóbb, nyilván meg tudja indokolni, miért. A többség számára viszont a kettő hasonló súllyal esik a latba, és vagy számít, vagy nem. Akit nem zavar, az örülhet, mert több marad neki. Miért ne lehetnének az embernek párválasztáskor olyan alapfokú elvárásai a másik felé, amit egyébként ő maga is tud nyújtani?
18/22 anonim válasza:
Kérdező írj, mit gondolsz a válaszok elolvasása után!
Mi lesz veletek?
19/22 A kérdező kommentje:
kidobtam ennyi :(
2015. jún. 1. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!