Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy az óvónő barátnőm 3 hónapig prostituált volt? Ki tud ebben segíteni?
Nehéz ügy,de gondolj bele,ettől ő rosszabb ember nem lett.
Óvónő? Nem hangzik rosszul.
Gondolom ő mondta el,ami becsülendő.
Egyet tehetsz, próbáld meg elfogadni, ha nem megy,akkor sajnos el kell egymást engednetek,mert a jelenlegi állapot senkinek sem jó.
az ilyen foglalkozik gyerekekkel? a kezét eltördelném.
amúgy "jó" nőid vannak,szó szerint összeszedted :D
Nem tudja ezt mindenki elfogadni.
Mi van ha gyereketek lesz és ott jön ki ahová 300 farok bement?
Szerintem szakíts.
L20
Menj el néhány prostihoz. Azok is emberek.
Beszélgess elvállt emberekkel, akiket kiraktak a lakásból amibe az asszony egy téglát nem vett.
Elore bocsatom, nekem ez a kerdesed kamunak tunik, kapasbol van benne ket sztereotipia...
Maskulonben ha valaki ugy dont, hogy odaadja a testet idegen embereknek, az mar feltetelez egy olyan lelki beallitottsagot, amilyen emberrel en spec. Nem tudnam elkepzelni az eletem. A panellakas nem tul nemes cel, ami igazolja ezt a tettet. Gondolj bele, hany fiatal lany keccsol gyarakban, neadj isten tovabb tanul, hogy egyszer lakashoz jusson. Es megsem ku.valkodnak, hnem dolgoznak.
9-es.
Egy volt prosti nem lehet őszinte,empatikus,segítőkész,megbízható, intelligens... Stb.
Lehet más az értékrended, de ne úgy beszélj már róluk, mintha egy másik fajhoz tartoznának.
Nekem nem az dönti el egy ember milyenségét,hogy hány faxt fogott életében a kezében.
Vannak itt olyan arcok, akik véresszájjal bírnak magyarárázni, mert vki elszív havonta 2 füves cigit,meg a másik ez a prosti kérdés, hogy ha vki x emberrel lefeküdt, azt máglyárakell küldeni....komoly arcok vannak itt néha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!