Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti nem féltek elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nem féltek elmenni kakálni, amikor a barátnőtök nálatok van, vagy te ő nálunk?

Figyelt kérdés

Én nem merek olyankor elmenni, mert mi lesz ha belefingok az erölködésben a WC-be és utána nem is mernék kijönni onnan az biztos. És akkor mit tesztek ha a lány a karjaitokban van, és hirtelen finghatnátok van? Félnék sutyiba elengedni, mert mi lesz ha büdös lesz?

Holnap megyek barátnőmékhez, és napokig ott leszek, remélem kibírom majd kakálás nélkül :( drukkoljatok

2010. febr. 26. 01:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
24%
szarok rád!
2010. márc. 1. 07:23
 32/35 anonim ***** válasza:

Konkrétan király válaszok,köszi a reggeli jókedvet nektek:)

Amúgy meg mindenki jár wcre,nincs abba semmi.Engem a barátom pl hányni is látott,sőt,fogta a fejem közbe.Aztán mégis szeret.

22/L

2010. márc. 1. 07:25
 33/35 anonim ***** válasza:
Szerintem ez neveltetéstől, kortól és a kapcsolat idejétől is függ.Anno/3 x éve/lementünk a lánnyal vidékre nyaralni,ahol megkérdezte az öreg paraszt,hogy vagyunk,mióta járunk stb..Emlékszem a vicces kérdésére"oszt fingani mersz mán előtte"??
2010. márc. 1. 11:55
 34/35 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, de panelban laknak és a wc pont a közepén van és körbe szobák, most azért az nem lenne jó ha elmegyek és a szülei hallják, szegény lányt ezzel cukkolnák hetekig :(
2010. márc. 9. 00:11
 35/35 anonim ***** válasza:

Dehogty cukkolnák miatta, a szülei is szoktak jó öblöseket fingani, oszt mégsem röhögik ki egymást!

Gyerek vagy még :)

2010. ápr. 26. 06:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!