Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti nem féltek elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nem féltek elmenni kakálni, amikor a barátnőtök nálatok van, vagy te ő nálunk?

Figyelt kérdés

Én nem merek olyankor elmenni, mert mi lesz ha belefingok az erölködésben a WC-be és utána nem is mernék kijönni onnan az biztos. És akkor mit tesztek ha a lány a karjaitokban van, és hirtelen finghatnátok van? Félnék sutyiba elengedni, mert mi lesz ha büdös lesz?

Holnap megyek barátnőmékhez, és napokig ott leszek, remélem kibírom majd kakálás nélkül :( drukkoljatok

2010. febr. 26. 01:22
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
33%
Egyél sok étcsokit,meg széntablettát,az megfogja a sz*rt...aztán imádkozz,hogy nehogy befigyeljen a nagy barnamaci...:P
2010. febr. 26. 01:25
 2/35 anonim ***** válasza:
38%
vegyél fel pelenkát
2010. febr. 26. 01:37
 3/35 anonim ***** válasza:
96%
a sz@rás természetes dolog, és képzeld, a nők is szoktak :) ha nem mersz náluk... akkor nem is a barátnőd...
2010. febr. 26. 01:39
 4/35 StephanieXx ***** válasza:
69%

:D

Jajj istenem,emlékszek én is erre a "korszakomra"...a koliban alig mertem elmenni,de szügség törbényt bont:D

Vicceljétek el a barátnőiddel..:D

Természetes fiziológia szügséglet:)

2010. febr. 26. 01:47
 5/35 StephanieXx ***** válasza:

apropo..mi azt szotuk mondani,hogy "rázz a hideg..."

Kicsit kellemetlen lesz az elején,de gyorsan poénos lesz...nyugi,és menj el...nyugodtan

19/L

2010. febr. 26. 01:49
 6/35 anonim ***** válasza:
95%
Hol fingjál ha nem a wc-ben? Basszus, ha nem mernék szarni, már rég bélcsavarodásban elhaltam volna. Képzeld el, hozzám jött feleségül egy lány, pedig szartam náluk is, meg ő is nálunk, mert bizony több napot szarás nélkül lenni... na az gáz. Sőt, voltam már felpuffadva, és már hánytam is, mióta ismer, mert ezek ilyen dolgok: jönnek, ha jönnek - mindenkinek. Étcsokisra, széntabláttasra ne hallgass, ha jót akarsz magadnak.
2010. febr. 26. 01:52
 7/35 anonim ***** válasza:
Gyorsat akarsz kakálni: egyél cseresznyepaprikát.
2010. febr. 26. 02:00
 8/35 anonim ***** válasza:
92%

hali

Én akkor nem félek ha nálam van(mert ugye magánterritórium), csak ha én megyek hozzájuk. Akkor általában az van, hogy elmegyünk moziba és ott nyomom ki, vagy pláza vagy valami. Mert általába nagyon büdöset nyomok és náluk még ablak sincs, a sok légfrissítő meg ugye gyanus. A pukikát meg eleinte dugdostam mondjuk erkély cigi közbe vagy aztis elvittem valahova, de utána annyi h picit elhúztam a seggem és halk lett. Persze ablakkinyitás meg ilyesmi. Ráadásul feszt olyan kajákkal tömtek amitől szeleltem feszt:D

Meglehet oldani úgyis, hogy nelegyél gusztustalan. De sokáig ne tartogasd, mert akkor elfingod magad álmodba, az meg elég szar ügy.

2010. febr. 26. 02:31
 9/35 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan menjél el wc-re, ne legyél bolond, a barátnőd is szokott sz*ni, meg fingani is.
2010. febr. 26. 05:15
 10/35 anonim válasza:
92%
majd eljutsz arra a pontra mikor a barátnődnél "kakálni" jobb lesz mint otthon:)
2010. febr. 26. 05:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!