Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem féltek elmenni kakálni, amikor a barátnőtök nálatok van, vagy te ő nálunk?
Én nem merek olyankor elmenni, mert mi lesz ha belefingok az erölködésben a WC-be és utána nem is mernék kijönni onnan az biztos. És akkor mit tesztek ha a lány a karjaitokban van, és hirtelen finghatnátok van? Félnék sutyiba elengedni, mert mi lesz ha büdös lesz?
Holnap megyek barátnőmékhez, és napokig ott leszek, remélem kibírom majd kakálás nélkül :( drukkoljatok
:D
Jajj istenem,emlékszek én is erre a "korszakomra"...a koliban alig mertem elmenni,de szügség törbényt bont:D
Vicceljétek el a barátnőiddel..:D
Természetes fiziológia szügséglet:)
apropo..mi azt szotuk mondani,hogy "rázz a hideg..."
Kicsit kellemetlen lesz az elején,de gyorsan poénos lesz...nyugi,és menj el...nyugodtan
19/L
hali
Én akkor nem félek ha nálam van(mert ugye magánterritórium), csak ha én megyek hozzájuk. Akkor általában az van, hogy elmegyünk moziba és ott nyomom ki, vagy pláza vagy valami. Mert általába nagyon büdöset nyomok és náluk még ablak sincs, a sok légfrissítő meg ugye gyanus. A pukikát meg eleinte dugdostam mondjuk erkély cigi közbe vagy aztis elvittem valahova, de utána annyi h picit elhúztam a seggem és halk lett. Persze ablakkinyitás meg ilyesmi. Ráadásul feszt olyan kajákkal tömtek amitől szeleltem feszt:D
Meglehet oldani úgyis, hogy nelegyél gusztustalan. De sokáig ne tartogasd, mert akkor elfingod magad álmodba, az meg elég szar ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!