Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti nem féltek elmenni kakálni, amikor a barátnőtök nálatok van, vagy te ő nálunk?
Én nem merek olyankor elmenni, mert mi lesz ha belefingok az erölködésben a WC-be és utána nem is mernék kijönni onnan az biztos. És akkor mit tesztek ha a lány a karjaitokban van, és hirtelen finghatnátok van? Félnék sutyiba elengedni, mert mi lesz ha büdös lesz?
Holnap megyek barátnőmékhez, és napokig ott leszek, remélem kibírom majd kakálás nélkül :( drukkoljatok
Lol xD
Nem gondoltam volna,hogy 5:17-kor hajnalban ilyen jòt fogok nevetni (:
Én se :)
LEsz majd olyan is, hogy versenyt fingtok :)
mosolygok
utolag derült ki,hogy párom is vagy fél évig szenvedett ezzel,hogy én semmi ilyen ne lássak halljak tőle...fájt is szegény hasa
mig végül rájöttem mi baja...
azota jobb szereti az én wc-met (jó meleg van reggel is nálam,náluk reggel még be kell gyujtani)
arrol már nem is beszélve,hogy azzal szorakozik,hogy a belőle áradó szagokkal üldöz ki a szobából,és ezen vigyorog félórát...
de ezzel együtt imádnivaló
ugyhogy nyugi,majd fogsz mosolyogni te is,hogy mi a joégnek szenvedtél ilyennel...
22/L
Az én pasim ezt úgy oldja meg,hogy felhangosítja a TV-ét(a hangos puki miatt) és közli elmentem kakálni. hehe
Ja és közölte böfizni, és pukizni is szokott:) bocsi érte! De kulturáltan teszi,kimegy vagy ..
Szerintem kezeld lazán az egészet!! Mi nők is szoktunk ilyet!hehe
Én mindig direkt akkor fingok ha ott a csajom.
Lehetőleg hangosan.
Néha sikerül az arcára pukiznom.
Olyankor jókat nevetünk.
Nekem ilyen miért nem jutott eddig eszembe sosem?
Most akkor én normális vagyok? :D lol
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!