Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti nem féltek elmenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti nem féltek elmenni kakálni, amikor a barátnőtök nálatok van, vagy te ő nálunk?

Figyelt kérdés

Én nem merek olyankor elmenni, mert mi lesz ha belefingok az erölködésben a WC-be és utána nem is mernék kijönni onnan az biztos. És akkor mit tesztek ha a lány a karjaitokban van, és hirtelen finghatnátok van? Félnék sutyiba elengedni, mert mi lesz ha büdös lesz?

Holnap megyek barátnőmékhez, és napokig ott leszek, remélem kibírom majd kakálás nélkül :( drukkoljatok

2010. febr. 26. 01:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Lol xD

Nem gondoltam volna,hogy 5:17-kor hajnalban ilyen jòt fogok nevetni (:

2010. febr. 26. 05:18
 12/35 anonim ***** válasza:
énse
2010. febr. 26. 05:27
 13/35 LN09 ***** válasza:

Én se :)

LEsz majd olyan is, hogy versenyt fingtok :)

2010. febr. 26. 05:41
 14/35 anonim ***** válasza:
94%

mosolygok

utolag derült ki,hogy párom is vagy fél évig szenvedett ezzel,hogy én semmi ilyen ne lássak halljak tőle...fájt is szegény hasa

mig végül rájöttem mi baja...

azota jobb szereti az én wc-met (jó meleg van reggel is nálam,náluk reggel még be kell gyujtani)

arrol már nem is beszélve,hogy azzal szorakozik,hogy a belőle áradó szagokkal üldöz ki a szobából,és ezen vigyorog félórát...

de ezzel együtt imádnivaló

ugyhogy nyugi,majd fogsz mosolyogni te is,hogy mi a joégnek szenvedtél ilyennel...

22/L

2010. febr. 26. 07:19
 15/35 anonim ***** válasza:
Gondolj arra hogy lehet hogy a barátnődet is feszélyezi ez a dolog, és mennyire megnyugodna ha érezné hogy kakáltál náluk, és nem dőlt össze a világ. Akkor ő is nyugodtan tehetné akár otthon akár nálatok. Egy őszinte jó kapcsolatnak ez is természetes része. Szóval nyugi, ha szeret ettől nem fog kevésbé.
2010. febr. 26. 09:08
 16/35 anonim ***** válasza:

Az én pasim ezt úgy oldja meg,hogy felhangosítja a TV-ét(a hangos puki miatt) és közli elmentem kakálni. hehe

Ja és közölte böfizni, és pukizni is szokott:) bocsi érte! De kulturáltan teszi,kimegy vagy ..

Szerintem kezeld lazán az egészet!! Mi nők is szoktunk ilyet!hehe

2010. febr. 26. 09:53
 17/35 anonim ***** válasza:
de hülye vagy. ez természetes emberi folyamat, ő is fog ne aggódj.
2010. febr. 26. 10:02
 18/35 anonim ***** válasza:
ez érdekes téma.nekem is vannak ezzel gondjaimXD
2010. febr. 26. 10:33
 19/35 anonim ***** válasza:
0%

Én mindig direkt akkor fingok ha ott a csajom.

Lehetőleg hangosan.

Néha sikerül az arcára pukiznom.

Olyankor jókat nevetünk.

2010. febr. 26. 11:37
 20/35 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen miért nem jutott eddig eszembe sosem?

Most akkor én normális vagyok? :D lol

20f

2010. febr. 26. 11:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!