Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavarna, vagy örülnétek neki ha a barátnőtök modellkedni kezdene?
Figyelt kérdés
Eljárogatna normál (ruhás) fotózásokra, kisebb filmes és reklámszerepeket kapna. Nem zavarna, hogy jóképű modellfiúkkal dolgozik együtt, mutogatja magát, stb? Esetleg még büszke is lennél rá, hogy ilyen jó csajod van?2011. júl. 29. 21:38
1/13 anonim válasza:
Nem,mert ha komolyan gondolja az egész modellkedést és mindent megtenne,hogy "híres" legyen akkor egy idő után anorexiás lesz és semelyik pasi (szerintem) nem szereti a csonthalmazt.
2/13 anonim válasza:
ha férfi lennék zavarna...amugyse nagyon támogatom ezt a modell dolgot se pasinak se nőnek.
3/13 anonim válasza:
A modellek ritkán jó csajok. Vagy gebék, vagy különleges (ami nem feltétlen szép) arcuk van (pl kate moss).
4/13 anonim válasza:
Exhibicionista lányokkal nem szívesen járnék.
Engem kifejezetten zavarna.
5/13 anonim válasza:
A munkája. Miért zavarna, a sem zavarna ha tanítónő, az sem ha adminisztrátor, az sem ha takarítónő. A én párom .. dolgozik munkája van ... ennyi
7/13 anonim válasza:
akkor prosti is lehet végülis csak egy munka...
8/13 anonim válasza:
"akkor prosti is lehet végülis csak egy munka..."
Pontosan így van ...
9/13 anonim válasza:
részben mindenkinek igaza van...de hát te döntesz ,hogy mi szeretnél lenni... ruha akasztó vagy nő
Én személy szerint leszarnám ... ha szeretem , elfogadom!
ennyi
10/13 anonim válasza:
szerintem csak azt a férfit zavarja, akinek nincs önbizalma. láthatóan ebből elég sok van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!