Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Zavarna, vagy örülnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zavarna, vagy örülnétek neki ha a barátnőtök modellkedni kezdene?

Figyelt kérdés
Eljárogatna normál (ruhás) fotózásokra, kisebb filmes és reklámszerepeket kapna. Nem zavarna, hogy jóképű modellfiúkkal dolgozik együtt, mutogatja magát, stb? Esetleg még büszke is lennél rá, hogy ilyen jó csajod van?
2011. júl. 29. 21:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

Már bocs de elég felháborítónak találom ezt a mondatot:"akkor prosti is lehetne,végülis csak egy munka"

Már bocs de ha tudom hogy a párom más pasikkal dugatja meg magát napi szinten,akkor nem férfi vagyok,nem hímvesszővel rendelkezek,hanem egy kur*a vagyok én is,aki lesza*ja ha ha szanaszéjjel ba*****ák a barátnőjét.Ez a hozzáállás hányinger,és a válaszoló primitív mivoltát világítja meg.Nem igaz hogy nincs nő aki többre vinné egy útszéli szajhánál...

2011. júl. 29. 22:56
 12/13 anonim ***** válasza:

utobbinál a pont

ha a barátnőm egy mocskos kurv@ lenne ...

2011. júl. 29. 23:05
 13/13 anonim ***** válasza:
58%
Mindig elcsodálkozom rajta, amikor ezt az oldalt olvasgatom, hogy az ember szűklátókörűség és korlátoltság a mai napig mekkora népbetegség ...
2011. júl. 29. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!