Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? 21L

Figyelt kérdés
A párommal megbeszéltük, hogy a mai napon nem alszunk együtt, mert neki van mára dolga, aminek én azért örültem nagyon, mert (bár nagyon szeretem a páromat és imádok vele lenni) ma nincsenek itthon a szüleim és egyedül vagyok itthon. Ez egy nagyon ritka alkalom és már nagyon hiányzott (nincs külön szobám), és úgy nagyon vártam ezt a mai napot. Egyszer csak felhívott ma a párom estefelé, hogy mégis ráér és menjek át hozzá, viszont én visszautasítottam, hogy én ma egyedül szeretnék lenni és kell egy kis nyugalom, náluk ráadásul most viták vannak otthon, és ez nem hiányozna, meg a szülei előtt általában nagyon frusztrált vagyok és most egyedül meg önmagam tudok lenni. Viszont most, hogy visszautasítottam a párom, bűntudatom lett és úgy érzem rossz vagyok és most nem tudok úgy kikapcsolni.
2015. máj. 22. 20:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Pedig egész nyugodtan,mert erre mindenkinek szüksége van. Főleg ha nincs magánszférád se itt,se ott.Ez szükséglet.
2015. máj. 22. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!